Met Katty is het tijd voor een stem vol soul, jazz en pop. Met ontzettend veel plezier, enthousiasme en toewijding brengt Katty nummers van Alicia Keys, Prince, Jamie Cullum, Erykah Badu, Marvin Gaye, D’Angelo en vele anderen.

 

Zangeres Katty begeleidt zichzelf op piano en wenst met haar repertoire, spelen en zingen een heerlijke luisterervaring voor iedereen. Haar muzikale ervaring brengt 'on the spot' warme klanken, ritmes, harmonieën en melodieën. Ze speelt vanuit het hart en is met haar goede vibes dankbaar voor de muziek die ze mag brengen. Smooth jazz, uitbundige soul, groovy r&b of funky pop, alles op maat van jouw event!

 

Boek deze zangeres en pianiste met haar mooie muziek en sfeervolle nummers voor uw bedrijfsfeestbruiloftceremoniedinerevenementfeest en receptie. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Mocht u vragen hebben over het boeken, bel of mail dan gerust met een van onze medewerkers. U kunt ons 7 dagen per week bereiken. We helpen u graag met al uw vragen over het boeken van de artiest.