Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek
Kim begon al met zingen en viool spelen toen ze net vier jaar oud was. In 2002 won ze met het 'Kin...
Lees meer

4,8 (45 Beoordelingen)
€ 975 - € 2240
Zangeres-pianiste Katty
100% match

Zangeres-pianiste Katty

Deze zangeres vult iedere gelegenheid met mooie muziek vol jazz, soul en R&B nummers.
Met Katty is het tijd voor een stem vol soul, jazz en pop. Met ontzettend veel plezier, enthousiasme en t...
Lees meer

4,8 (24 Beoordelingen)
€ 395 - € 990
Zangeres - Pianiste Adrianne
100% match

Zangeres - Pianiste Adrianne

Laat Adrianne de mooiste liedjes voor u spelen op uw bruiloft, evenement of verjaardag
Adrianne ontdekte al op zeer jonge leeftijd een muzikaal talent. Ze besloot om naar de muziekschool te g...
Lees meer

€ 545 - € 1200
Miss Jazz
100% match

Miss Jazz

Deze jazz zangeres begeleidt zichzelf op piano. Ze speelt een mooie mix van jazz, pop en soul.
De Nederlandse pianiste-zangeres 'Miss Jazz' speelt jazz, pop en soul. Een intieme muzikale omli...
Lees meer

4,5 (7 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Zangeres - pianiste boeken

Als je op zoek bent naar een unieke en sfeervolle toevoeging voor jouw evenement of feest, dan is het boeken van een zangeres-pianist zeker het overwegen waard. Deze getalenteerde artiesten combineren de krachtige en emotionele stem van een zangeres met de virtuositeit van een pianist, waardoor ze een uitzonderlijke performance kunnen neerzetten die jouw gasten zeker zullen waarderen. Hieronder vind je alles wat je moet weten over het boeken van een zangeres-pianiste en waarom het een geweldige keuze is voor jouw evenement.

Wat is een zangeres-pianist?

Een zangeres-pianiste is een artiest die zowel zingt als piano speelt. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, afhankelijk van de voorkeuren van de artiest en de specifieke muziekstijl die ze spelen. Sommige zangeres-pianisten spelen de piano en zingen tegelijkertijd, terwijl anderen de twee vaardigheden afwisselen. Hoe dan ook, het resultaat is een unieke en indrukwekkende combinatie van vocale en instrumentale kunst.

Waarom een zangeres-pianist boeken?

Er zijn verschillende redenen waarom het boeken van een zangeres-pianiste een slimme keuze is voor jouw evenement. Ten eerste zorgt de combinatie van zang en piano voor een extra dimensie aan de muziek die wordt gespeeld. De krachtige, emotionele stem van de zangeres kan worden ondersteund door de melodische en ritmische begeleiding van de piano, wat zorgt voor een rijke en volle geluidservaring.

Daarnaast kan een zangeres-pianiste veelzijdiger zijn dan een artiest die slechts een van deze vaardigheden beheerst. Met een zangeres-pianiste kun je genieten van een breed scala aan muziekstijlen, van klassieke ballads tot populaire nummers van nu. Dit maakt het gemakkelijker om de juiste sfeer te creëren voor jouw evenement of feest, ongeacht de stijl of het thema.

Hoe een zangeres-pianiste boeken?

Als je op zoek bent naar een getalenteerde zangeres-pianiste voor jouw evenement of feest, kan Evenses je helpen met het vinden om de juiste zangeres te boeken die past bij jouw specifieke wensen en vereisten.

Bij Evenses hebben we een uitgebreid netwerk van professionele artiesten, waaronder zangeressen-pianisten die getalenteerd zijn en een indrukwekkend repertoire hebben. Ons team van ervaren eventplanners werkt nauw samen met jou om de juiste zangeres te vinden die past bij de sfeer die je voor jouw evenement wilt creëren.

Of je nu op zoek bent naar een romantische ballad voor een huwelijksceremonie of een energieke uptempo-set voor een bedrijfsfeest, wij kunnen je helpen de juiste zangeres te vinden die past bij jouw unieke behoeften. Onze zangeres-pianisten zijn beschikbaar voor verschillende soorten evenementen, van intieme feesten tot grote evenementen.

Zangeres-pianiste boeken.jpeg

Hoe kan Evenses helpen?

Bij Evenses begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom bieden we een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat we de juiste artiest voor jou vinden. Ons team zal nauw met je samenwerken om te begrijpen wat je zoekt in een zangeres-pianiste, inclusief jouw muziekvoorkeuren, budget en eventuele specifieke nummers of verzoeken die je hebt.

We zorgen ervoor dat de zangeres-pianiste die we aanbevelen de juiste kwalificaties en ervaring heeft om jouw evenement tot een succes te maken. We bieden ook transparante prijzen en contracten, zodat je precies weet waar je aan toe bent voordat je een definitieve beslissing neemt.

Kortom, als je op zoek bent naar een getalenteerde zangeres-pianiste voor jouw evenement, kan Evenses je helpen de perfecte artiest te vinden die past bij jouw specifieke wensen en vereisten. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen bij het boeken van een zangeres-pianiste voor jouw evenement.

Conclusie

Het boeken van een zangeres-pianiste voor jouw evenement of feest is een geweldige manier om een unieke en sfeervolle muzikale ervaring te bieden aan jouw gasten. Door de combinatie van zang en piano kan de artiest een breed scala aan muziekstijlen en nummers spelen, waardoor je de juiste sfeer kunt creëren voor jouw evenement. Met de juiste artiest kan je ervan verzekerd zijn dat jouw evenement een onvergetelijke muzikale ervaring zal worden. Neem vandaag nog contact op met een zangeres-pianiste om te zien wat ze voor jouw evenement kunnen betekenen.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar