< Terug naar overzicht

Ilse de Lange boeken

Haar warme stem en goede looks bevallen iedereen! Bij ons is Ilse de Lange te boeken.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Super show, dankjewel Ilse."
Silke Broekman
4
"Wat maak je toch prachtige muziek. Dankjewel voor het verzorgen van de muziek op ons feest. "
Daantje
4
"Super tof zoals jij omging met onze wensen en gasten, iedereen was lovend. Dankjewel!"
Tony en Faye
5

Ilse de Lange boeken

Ilse de Lange boeken

 

Ilse de Lange is een Nederlandse zangeres en de leadzangeres van The Common Linnets. Ze won in diverse Edisons en haar albums bereikten achttien keer platina. Vanaf het vierde seizoen is DeLange te zien als coach bij het televisieprogramma The voice of Holland. In seizoen 4 werd ze als coach tweede met het haar toegewezen talent Mitchell Bruning. Deze Hollandse held is te boeken voor uw bruiloft, ceremonie, festival en evenement. Zij is ook een aanrader voor een feest of andere gelegenheid.

 

DeLange begon haar loopbaan op achtjarige leeftijd als playbackartieste, waarmee ze diverse wedstrijden op haar naam schreef. In 1994 deed ze mee aan het Zangfestival der Onbekenden in Eindhoven met covers van Daddy's Hands van Holly Dunn en The Song Remembers When van Trisha Yearwood. Haar optreden werd bekroond met de eerste plaats, een trofee en een waardebon voor een demo-opname. 1999 was ook het jaar waarin DeLange een livealbum uitbracht: Dear John. De cd werd al snel platina. Medio 2000 werden de eerste geruchten rondom het nieuwe album al een beetje verspreid. In oktober verscheen de single Livin' On Love als voorloper van het nieuwe album met dezelfde titel dat in november uitkwam. Op dit album ging DeLange al wat meer de pop/rock kant op, en schoof de country wat naar de achtergrond. Ondanks de promotie werd het album minder succesvol dan World of Hurt en kwam niet hoger dan de vijfde plaats. Toch haalde de cd platina. Ze won een Edison voor de beste Nederlandse artiest van 2001. 

Ook leverde ze een bijdrage aan een cd ten behoeve van War Child. Tijdens het concert Friends For Warchild zong DeLange samen met Trijntje Oosterhuis en Jacqueline Govaert van Krezip een nummer van The Beatles. In oktober kwam een verzamelalbum op de markt: Here I Am - 1998/2003. Dit album werd goud.

 

Boekingen Ilse de Lange

 

Wilt u Ilse de Lange boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer
Zanger gitarist boeken voor uw feest

Ingmar

Zanger

Ingmar

ZangerDeze zanger-gitarist speelt met veel charme en soul de mooiste muziek van toen en nu.295,-Lees meer
Trijntje oosterhuis boeken 0

Trijntje Oosterhuis boeken

Bekende zangeressen

Trijntje Oosterhuis boeken

Bekende zangeressenDé zangeres die Nederland heeft vertegenwoordigd op het songfestival!2999,-Lees meer