Ilse DeLange boeken

Ilse DeLange is een Nederlandse zangeres en de leadzangeres van The Common Linnets. Ze won in diverse Edisons en haar albums bereikten achttien keer platina. Vanaf het vierde seizoen is Ilse DeLange te zien als coach bij het televisieprogramma The voice of Holland. In seizoen 4 werd ze als coach tweede met het haar toegewezen talent Mitchell Bruning. Deze Hollandse held is te boeken voor uw bruiloft, ceremonie, festival en evenement. Zij is ook een aanrader voor een feest of andere gelegenheid.

DeLange begon haar loopbaan op achtjarige leeftijd als playbackartieste, waarmee ze diverse wedstrijden op haar naam schreef. In 1994 deed ze mee aan het Zangfestival der Onbekenden in Eindhoven met covers van Daddy's Hands van Holly Dunn en The Song Remembers When van Trisha Yearwood. Haar optreden werd bekroond met de eerste plaats, een trofee en een waardebon voor een demo-opname. 1999 was ook het jaar waarin DeLange een livealbum uitbracht: Dear John. De cd werd al snel platina. Medio 2000 werden de eerste geruchten rondom het nieuwe album al een beetje verspreid. In oktober verscheen de single Livin' On Love als voorloper van het nieuwe album met dezelfde titel dat in november uitkwam. Op dit album ging DeLange al wat meer de pop/rock kant op, en schoof de country wat naar de achtergrond. Ondanks de promotie werd het album minder succesvol dan World of Hurt en kwam niet hoger dan de vijfde plaats. Toch haalde de cd platina. Ze won een Edison voor de beste Nederlandse artiest van 2001.

Ook leverde ze een bijdrage aan een cd ten behoeve van War Child. Tijdens het concert Friends For Warchild zong DeLange samen met Trijntje Oosterhuis en Jacqueline Govaert van Krezip een nummer van The Beatles. In oktober kwam een verzamelalbum op de markt: Here I Am - 1998/2003. Dit album werd goud.

Boekingen Ilse DeLange

Wilt u Ilse DeLange boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van zangeres Ilse DeLange.