Davina Michelle boeken

Wilt u Davina Michelle boeken voor uw feest, festival of bedrijfsfeest? Via Evenses kunt u Davina Michelle boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Na Davina Michelle haar tegenvallende resultaat bij het vijfde seizoen van Idols, zat ze niet bij de pakken neer. Zo startte ze haar eigen YouTube kanaal, het concept van dit kanaal is het coveren van bekende nummers. Door haar prachtige stem reageerde zelfs P!NK op een cover van haar. Hierdoor werd Davina steeds populairder onder de Nederlanders. Davina Michelle boeken

Davina Michelle boeken.jpg

Davina Michelle deelname beste zangers

Nadat P!NK reageerde op haar cover van what about us, ging haar carrière als een sneltrein. Zo werd ze uitgenodigd bij verschillende radiozenders en Tv-programma's. In de zomer van 2018 kreeg ze een uitnodiging van het programma beste zangers van Nederland. Het concept van dit programma draait om het coveren van nummers van artiesten die ook mee deden aan het programma. Met eerste instantie covers als: Duurt te lang van Glen Faria , Never Walk Alone en Head over Heals scoorde ze veel bekijks op allerlei mediakanalen. Met de cover, Duurt te lang scoorde zij zelfs een nummer 1 hit! Davina Michelle boeken

Juiste samenwerking Davina Michelle

Op 22 mei 2019 kwam de hit 'Hoe Het Danst' met Marco Borsato en Armin van Buuren. Het was een onverwachte samenwerking maar laat zien hoe divers Davina Michelle kan zijn.

Boekingen Davina Michelle

Wilt u Davina Michelle boeken voor uw evenement of festival? Davina Michelle boeken via Evenses voor uw personeelsfeest of event. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Davina Michelle.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, hierdoor werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Davina Michelle boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Davina Michelle boekingen bekend als een groots feest spektakel.