Marco Borsato boeken

Marco Borsato werd geboren op 21 december 1966 in Alkmaar. Marco groeide op in Italië, waar hij vloeiend Italiaans leerde spreken. Hij begon met het zingen van Engelse nummers, in de Soundmixshow brak hij door als zanger. In 1994 stapte Marco over op het zingen van Nederlandse nummers, waar hij doorbrak met het nummer "Dromen zijn bedrog".

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YzmI5F_Yu1o[/youtube]

Wat veel mensen niet weten is dat zijn eerste Nederlandse liedjes vertaald zijn vanuit het Italiaans. Het nummer 'Dromen zijn bedrog' belandde op de eerste plaats in de Nederlandse Top 40, voor 12 weken. In de Mega Top 50 stond de single 13 weken op de eerste plaats, dit was genoeg voor een plaats in het Guinness Book of Records. Iets later bracht hij ook zijn eerste Nederlandstalige album uit, genaamd 'Marco' en deze bereikte 2 keer platina. Inmiddels heeft Marco diverse albums uitgebracht, met diverse prijzen. Marco Borsato vervult ook de rol als ambassadeur van de stichting War Child. Marco Borsato en zijn vrouw Leontine Ruiters hebben samen 3 kinderen op de wereld gezet: Lucs, Senna en Jada.

Boekingen Marco Borsato

Wilt u Marco Borsato boeken voor uw feest of bedrijfsfeest? Deze act is bij Evenses te huren voor uw evenement en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Marco Borsato.