Marco Borsato boeken

Wilt u Marco Borsato boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Marco Borsato boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Marco Borsato is een Nederlands/Italiaanse zanger en acteur. Hij is geboren op 21 december 1966 in Alkmaar. Voorheen zong Marco Borsato voornamelijk in het Italiaans met drie Italiaanstalige albums, maar hij brak door toen hij in 1994 overschakelde naar het Nederlands.

U zult Marco Borsato kennen van nummers als 'Mooi', 'Rood' of 'Hoe het danst'. Zijn charmes en prachtig stem verovert al jarenlang het Nederlandse publiek. Zijn 2020 album 'Thuis' beschrijft het verlangen naar een huis. Hierin lijken zijn nummers met elkaar in gesprek te gaan. Het is een prachtige exemplaar dat alleen Marco Borsato kan maken.

Biografie Marco Borsato

Marco Borsato werd geboren op 21 december 1966 in Alkmaar. Marco groeide op in Italië, waar hij vloeiend Italiaans leerde spreken. Hij begon met het zingen van Engelse nummers, in de Soundmixshow brak hij door als zanger. In 1994 stapte Marco over op het zingen van Nederlandse nummers, waar hij doorbrak met het nummer "Dromen zijn bedrog". Daarna volgde er meerdere nummer 1 hits.

Marco Borsato boeken prijs.jpg

Wat veel mensen niet weten is dat zijn eerste Nederlandse liedjes vertaald zijn vanuit het Italiaans. Het nummer 'Dromen zijn bedrog' belandde op de eerste plaats in de Nederlandse Top 40, voor 12 weken. In de Mega Top 50 stond de single 13 weken op de eerste plaats, dit was genoeg voor een plaats in het Guinness Book of Records. Iets later bracht hij ook zijn eerste Nederlandstalige album uit, genaamd 'Marco' en deze bereikte 2 keer platina. Inmiddels heeft Marco diverse albums uitgebracht, met diverse prijzen. Marco Borsato vervult ook de rol als ambassadeur van de stichting War Child. Marco Borsato en zijn vrouw Leontine Ruiters hebben samen 3 kinderen op de wereld gezet: Lucs, Senna en Jada.

Marco Borsato heeft ook opgetreden op het evenement 'Symphonica in Rosso' met een symphonisch orkest. Daarnaast heeft Marco Borsato in meerdere uitverkochte concerten gespeeld.

Verschillende stijlen van Marco Borsato

U kent Marco Borsato als een tedere en zachte man met zijn rustige nummers. In het nummer 'Hoe het danst' met Davina Michelle en Armin van Buuren laat Marco Borsato zien dat hij met de tijd mee gaat. Het bewijs is dit geweldige nummer.

Boekingen Marco Borsato

Wilt u Marco Borsato boeken voor uw feest of bedrijfsfeest? Marco Borsato boeken via Evenses voor uw evenement en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Marco Borsato.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit hoog in het vaandel, daardoor werken wij alleen met professionele artiesten.

Marco Borsato boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Marco Borsato boekingen bekend als een groots feest spektakel.