< Terug naar overzicht

Marco Borsato boeken

Marco Borsato is een echte Hollandse held met hits als 'Rood' en 'Vrij zijn'
Prijs op aanvraag
5

Marco Borsato boeken

Marco Borsato boeken 

 

Marco Borsato werd geboren op 21 december 1966 in Alkmaar. Marco groeide op in Italië, waar hij vloeiend Italiaans leerde spreken. Hij begon met het zingen van Engelse nummers, in de Soundmixshow brak hij door als zanger. In 1994 stapte Marco over op het zingen van Nederlandse nummers, waar hij doorbrak met het nummer "Dromen zijn bedrog". 

 

Wat veel mensen niet weten is dat zijn eerste Nederlandse liedjes vertaald zijn vanuit het Italiaans. Het nummer 'Dromen zijn bedrog' belandde op de eerste plaats in de Nederlandse Top 40, voor 12 weken. In de Mega Top 50 stond de single 13 weken op de eerste plaats, dit was genoeg voor een plaats in het Guinness Book of Records. Iets later bracht hij ook zijn eerste Nederlandstalige album uit, genaamd 'Marco' en deze bereikte 2 keer platina. Inmiddels heeft Marco diverse albums uitgebracht, met diverse prijzen. Marco Borsato vervult ook de rol als ambassadeur van de stichting War Child. Marco Borsato en zijn vrouw Leontine Ruiters hebben samen 3 kinderen op de wereld gezet: Lucs, Senna en Jada. 

 

Boekingen Marco Borsato

 

Wilt u Marco Borsato boeken voor uw feest, borrel of bedrijfsfeest? Deze act is bij Evenses te huren voor uw evenement en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
Zuurstofbar evenement beurs congres

Zuurstofbar

Bar Service

Zuurstofbar

Bar ServiceGeniet nu van pure zuurstof, goed voor uw geest en concentratie!995,-Lees meer
dre hazes jr boeken bruiloft festival

André Hazes boeken

Bekende zangers

André Hazes boeken

Bekende zangersAndré Hazes, zoon van Nederlands beste en meest bekende volkszanger zorgt voor een knalfeest!2999,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop

Songs