Orkest Dixieland

326 keer aangevraagd

Dit bijzondere orkest verzorgd al lopend een swingend en sfeervol optreden.

4,7 uit 5 sterren
€ 695 - € 2195
Orkest dixieland boeken
OoXbggiLk
zGUDdkhZpU
sHKnxOggg
xwcPVKQVNw
quHupFizfs
McDixie Light boeken
dixie band huren
Orkest dixieland boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Orkest Dixieland
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Dit Dixieland orkest is leuk om uw gasten te ontvangen op uw feest, receptie of winkelopening. Het dixieland orkest kan een feestelijk swingend optreden geven waarbij ze lopen door het publiek of op een podium optreden. Ook kunnen ze optreden op een podium daardoor zijn ze erg breed inzetbaar.

Sfeer op uw feest

Het Dixieland orkest maakt de sfeer op ieder feest of evenement! Het orkest speelt en zingt de gezelligste dixielandmuziek, maar ook herkenbare nummers van bijvoorbeeld André Hazes, Eddy Christiani, Nico Haak, Frank Sinatra, Duke Elington, Louis Armstrong en nog veel meer anderen.

Het Dixieland orkest wordt veel gevraagd voor onder andere optredens in winkelcentra, op beurzen, markten of dorps- en stadsevenementen. Deze muzikale act is mobiel, waardoor ze zich vlot en gemakkelijk verplaatsen van plek naar plek. We bieden deze act aan die door meerdere artiesten ingevuld kan worden.

Dixieland thema's

De muzikanten blinken uit in muzikaal vermaak. Het orkest kan zich uitbreiden in veel verschillende thema's & outfits, zoals: pieten, kerstmannen, sneeuwpoppen, dracula's, piraten, vliegeniers, koks, ontdekkingsreizigers, clowns, matrozen en nog veel meer! De thema's nader uitgelegd: het Pieten Orkest speelt en zingt het volledige repertoire van Sinterklaas. In de periode voor en tijdens de kerstdagen zijn het de kerstmannen of sneeuwpoppen die de sfeer maken met Christmas Carols en Wintersongs. Ze kunnen de perfecte kerstsfeer op de markt, een kerstborrel, in een winkelcentrum creëren!

Het vierkoppige orkest kan worden uitgebreid met extra blazers, maar compactere twee- en driemansbezettingen zijn ook mogelijk. Deze act kan door meerdere artiesten worden ingevuld.

Orkest Dixieland boeken

Wilt u Orkest Dixieland boeken voor uw evenement of feest? Orkest Dixieland kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten zoals Orkest Dixieland.

Repertoire Orkest Dixieland

Genres

Pop
Jazz
Akoestisch
Kerst / Sinterklaas
Disco
Nederlandstalig
60s / 70s
90s
80s
7 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Niels en Vera M.
4 uit 5 sterren
Een erg creatief en vooral swingend optreden! Ze geven een eigen draai aan bestaande nummers en dat werd door iedereen zeer gewaardeerd. Leuk hoe ze in zo'n typisch kostuum kwamen en super veel interactie met het publiek hadden.
Team Winkelstad
4 uit 5 sterren
Om te vieren dat ons winkelcentrum vernieuwd is, hadden wij een aantal acts gehuurd, waaronder het Dixieland Orkest. Wat een gezelligheid in het centrum! Mooi dat het orkest mobiel is en door het hele winkelcentrum kon lopen. Het was een verrassing voor iedereen. Bedankt maar weer!
Priscilla en Harm Maliepaard
5 uit 5 sterren
Echte sfeermakers! Wat hebben wij gedanst tijdens onze bruiloft! Gedurende de receptie heeft de band prima achtergrondmuziek verzorgd. Na het aansnijden van de taart, was het tijd op te feesten en gefeest hebben wij zeker! Leuk hoe ze gevarieerde muziekstijlen combineren en nummers in een nieuw jasje steken. Super avond gehad!
Marja
5 uit 5 sterren
Geweldig fijn geholpen en dat op zeer korte termijn. Zaterdags gebeld en dinsdags stond de dixieband al op de stoep. Fantastisch leuke band zeker een aanrader. Wij hebben er van genoten.

Vergelijkbare acts

Dixieland Band

Dixieland Band

Deze band zorgt al lopend voor een swingende avond

€ 695 - € 1530
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.