Dit Dixieland orkest is leuk om uw gasten te ontvangen op uw feest, receptie of winkelopening. Het dixieland orkest kan een feestelijk swingend optreden geven waarbij ze lopen door het publiek of op een podium optreden. Ook kunnen ze optreden op een podium daardoor zijn ze erg breed inzetbaar.

Het Dixieland orkest maakt de sfeer op ieder feest of evenement! Het orkest speelt en zingt de gezelligste dixielandmuziek, maar ook herkenbare nummers van bijvoorbeeld André Hazes, Eddy Christiani, Nico Haak, Frank Sinatra, Duke Elington, Louis Armstrong en nog veel meer anderen.

Het Dixieland orkest wordt veel gevraagd voor onder andere optredens in winkelcentra, op beurzen, markten of dorps- en stadsevenementen. Deze muzikale act is mobiel, waardoor ze zich vlot en gemakkelijk verplaatsen van plek naar plek. We bieden deze act aan die door meerdere artiesten ingevuld kan worden.

De muzikanten blinken uit in muzikaal vermaak. Het orkest kan zich uitbreiden in veel verschillende thema's & outfits, zoals: pieten, kerstmannen, sneeuwpoppen, dracula's, piraten, vliegeniers, koks, ontdekkingsreizigers, clowns, matrozen en nog veel meer! De thema's nader uitgelegd: het Pieten Orkest speelt en zingt het volledige repertoire van Sinterklaas. In de periode voor en tijdens de kerstdagen zijn het de kerstmannen of sneeuwpoppen die de sfeer maken met Christmas Carols en Wintersongs. Ze kunnen de perfecte kerstsfeer op de markt, een kerstborrel, in een winkelcentrum creëren!

Het vierkoppige orkest kan worden uitgebreid met extra blazers, maar compactere twee- en driemansbezettingen zijn ook mogelijk. Deze act kan door meerdere artiesten worden ingevuld.

Wilt u Orkest Dixieland huren voor uw in uw winkelcentrum, voor op uw markten of dorps- en stadsevenementen? Dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!