De acrobatische show is een must-see op elk feest. Een geweldige ervaring voor u en uw gasten. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. In te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, festival en feest.

Deze bijzondere grond-acrobatische act is een versmelting van verschillende hoogstaande technieken op prachtige creatieve en stijlvolle wijze. De artiest maakt gebruik van een speciaal gebouwde handstand-sokkel. De act is een indrukwekkende en elegante beheersing van kracht, souplesse en dynamiek. Stijlvol vormgegeven, gestyled en gechoreografeerd. Deze bijzondere handstand-act kan in solo en duo vorm worden uitgevoerd. Deze grond-acrobatische act heeft verschillende varianten voor verschillende gelegenheden. Zo is de show altijd naar wens. De acrobatische show heeft twee opties:

De podiumshow is een spectaculaire act waarbij de artiest een krachtige, intensieve show geeft. Deze show is gechoreografeerd op vooraf geselecteerde muziek. De show duurt zes minuten. Uw gasten zullen nog lang over deze spectaculaire act napraten. De lounge-act is een freestyle show van 20 tot 30 minuten waarbij de artiest improviseert op de muziek op locatie. De show geeft ruimte voor interactie met het publiek. Een gegarandeerd succes!

Wilt u de acrobatische kerst-show boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.