Een vuurshow boeken voor uw bruiloft, personeelsfeest of verjaardag? Deze vuurshow bestaat uit een groep professionele artiesten die in verschillende formaties een optreden kunnen verzorgen. U kunt hierbij denken aan marketing doeleinden of een vuurspuwer voor uw bruiloft. Betoverende vlammen en vuurcirkels die rondom de professionals artiesten naadloos in elkaar overvloeien, vormen bijzondere patronen en maken deze vuurshow tot een waar visueel spektakel.

De vuurartiesten van de Fireshow Suitable combineren stijl met kracht en elegantie met show. Door middel van adembenemende stunts, prachtige choreografieën en sfeervolle muziek verzorgen wij een beleving waar uw gasten vol verbazing en bewondering naar zullen kijken. Een unieke beleving, ongeacht de leeftijd van het publiek. De show kan interactief, spannend, of grappig. De keuze is aan u. De show duurt tot een maximum van 21 minuten, deze kunnen in 1, 2 of 3 shows verdeeld worden over een maximaal tijdsbestek van 3 uur.

Wilt u de Fireshow Suitable boeken voor uw pleinfeest, bruiloft of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beatwoorden.