• maffia feest organiseren
 • feest organiseren
 • versiering boeken
 • feest organiseren
 • Nederlandse artiesten
maffia feest organiseren
ovICskyoks
feest organiseren
oJDEYGI
versiering boeken
kBESQFt Po
feest organiseren
Nederlandse artiesten

Maffia themafeest

prijs op aanvraag
maffia feest organiseren

Over Maffia themafeest

Waan je een maffioso met dit themafeest

Iedereen denkt wel eens terug aan de maffia tijden, waar de families van Corleone en Capone de bovenhand hadden in de steden en werkten met een belangrijke erecode naar alle andere families. Hier en daar een smak geld neerleggen en alle deuren openden zich voor diegene met het meeste aanzien. Daarom willen wij deze beleving naar uw feest halen, met ons maffia themafeest. Wij verzorgen namelijk complete themafeesten op locatie en u kunt ons hiervoor inschakelen. Wij zullen dan met u in samenspraak een goed dag- en/of avondvullend programma opzetten waar iedereen van zal genieten. Wij gaan zo ver als u wilt en kunnen in ieder geval voor het maffia themafeest het volgende voor u verzorgen:

Maffia themafeest checklist

Wat wij voor uw maffia themafeest regelen gaat altijd in samenspraak met u, zodat u er verzekerd van bent dat het een perfect feest gaat worden.

Maffia themafeest.jpg

Muziek

Bij een maffia themafeest moet er natuurlijk wel toepasselijke muziek zijn die de jaren '20 goed weten te representeren. Zo zou een band altijd een goede keuze zijn voor op het feest. Om goed in het maffia thema te blijven zijn The Charleston Five wel bij uitstek de beste keuze voor op uw feest. Met nummers van toen tot nummers van nu in een klassiek jasje blijft het feest modern, maar behoudt het toch die echte gangstersferen. Op basis van de planning van uw feest kan hier aansluitend nog een vinyl DJ zoals onze DJ Classics even doorspelen om de avond mooi door te kunnen zetten met goede plaatjes.

maffia themafeest organiseren.webp

Entertainment

Ook bieden wij de mogelijkheid verschillende vormen van entertainment in maffiasferen aan te bieden voor op uw maffia themafeest. Zo valt natuurlijk het gokken onder één van de grootste verdieners van de maffia, en kunnen wij dit voor u op locatie regelen! Zo kunnen wij blackjack, poker en roulette zo klaar zetten op uw feest met speeldollars, een jackpotprijs en professionele croupiers in thema. Zo heeft u echt een casino op uw maffia themafeest. Niet zo van het gokken, maar wel een extra toevoeging op locatie? Dan bieden wij ook nog een burlesque danseres aan die met een glorieuze uitstraling uw feest aankleed. Daarbovenop kan onze burlesque danseres ook nog verschillende acts uitvoeren zoals het hosten uit een groot champagne glas, gekleed als Marilyn Monroe komen of een iconische burlesque waaierdans uitvoeren.

Themafeest maffia.jpg

Decoratie

Naast al het entertainment, muziek en sfeer opgezet te hebben, is het belangrijk dat de locatie van uw themafeest maffia ook goed refereert naar de hoogtijdagen van de maffia. Zo is bijvoorbeeld een decor van Las Vegas een goed toevoeging tot uw feest, of bijvoorbeeld drankvaten die de tijd van de drooglegging illustreren. Wij bieden in ieder geval de mogelijkheid de gehele decoratie voor uw maffia themafeest te regelen en op te zetten, zo zit u zonder al dat geklus om het op te zetten.

Maffia feest decoratie.jpg

Foto- en videografie

Ervanuit gaande dat iedereen op het feest komt in volledig maffia ornaat, mag er natuurlijk ook niet vergeten worden dat iedereen misschien wel een aandenken wil aan de avond. Wij bieden dan ook verschillende manieren aan om iedereen met hun outfit op de foto te laten zetten op maffia themafeesten. Zo hebben wij onze evenementenfotograaf Ricky, die veel ervaring heeft met het schieten van foto's op bedrijfsfeesten, evenementen en meer. Meer in het thema van uw maffiafeest zou onze polaroid fotograaf zijn, die meteen na het maken van de foto een polaroid meegeeft als aandenken volledig in de sferen van het maffia themafeest. Echt alles zelf willen regelen? Dan hebben wij ook nog het retro fotohokje of fotozuil waar iedereen de gekste poses kan maken voor op de foto!

fotozuil maffia.webp

Overtuigd dat maffia themafeest uw keuze gaat worden, maar het moet nog meer naar uw persoonlijke stijl? Vul een aanvraag in op onze website of doe een belletje naar ons op 085-7920202 (NL) / 02-8084961 (BE) voor alle opties en eventuele toevoegingen die wij aanbieden.

Ontvang de beschikbaarheid van Maffia themafeest
Starttijd
Geschikt voor:

FAQ

Wat voor type bedrijfsfeesten kunt u organiseren?

Bij het te organiseren bedrijfsfeest is er een grote hoeveelheid aan invullingen waaruit gekozen kan worden. U kunt voor het rustige bedrijfsfeest gaan met bijvoorbeeld catering, achtergrondmuziek en genoeg ruimte voor borrelen. Een idee hierbij is door 's middags een activiteit te doen, dan te gaan eten en even gezellig te borrelen. Een andere optie is dat u kiest voor het bedrijfsfeest waar iedereen losgaat. Hier moet u dan meer kijken naar DJ's, bands en aankleding van de locatie. En in alle instanties is het natuurlijk belangrijk de drank en hapjes niet te vergeten!

Hoe kiest u een passend thema voor het personeelsfeest?

Een goed thema kiezen kan heel belangrijk zijn voor uw bedrijfsfeest. Door het kiezen van een thema heeft u meteen een leidraad binnen de organisatie van uw personeelsfeest. Het thema is meteen toe te passen aan de artiesten die u boekt, de aankleding en wat uw medewerkers er van kunnen verwachten. Het beste om een goed thema uit te kiezen is onderzoek doen door meerdere thema's op een ritje te zetten die naar uw inzien passen bij uw bedrijf en een paar medewerkers om hun mening vragen. Dit kan gemakkelijk gedaan worden door te zoeken op thema bedrijfsfeesten. Let hier op de samenstelling van de aanwezigen, want een thema kan heel goed passen bij 20-30 jarigen, maar is niet meteen toepasselijk op mensen boven de 40.

Wat zijn de belangrijkste zaken om op te letten bij een bedrijfsfeest?

Het belangrijkste om op te letten bij een personeelsfeest organiseren is het zorgen voor een duidelijk budget, dan is het belangrijk een passend thema te kiezen, vervolgens moeten de drank en het eten goed geregeld zijn en zorg voor activiteiten, muziek en laat iedereen de gezelligheid meenemen!

Waarom een themafeest organiseren?

Het organiseren van een themafeest kan een leuke manier zijn om een feestelijk en uniek evenement te creëren en om uw gasten te laten genieten van een nieuwe en spannende ervaring. Een themafeest kan ook helpen bij het creëren van een gemeenschappelijke sfeer en eenheid onder uw gasten.

Hoe lang duurt het om een themafeest te organiseren?

Dit hangt af van het type themafeest dat u organiseert en de omvang van het evenement. Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden om alles te plannen en te organiseren. Het is het beste om ruim van tevoren te beginnen om ervoor te zorgen dat alles op tijd en binnen uw budget kan worden geregeld. Ook Evenses kan vanaf het begin meehelpen bij het organiseren van uw feest.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

maffia feest organiseren Maffia themafeest
prijs op aanvraag
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar