1 filter
Sorteer op: Relevantie
Benjamin
100% match

Benjamin

1 Beoordeling

Benjamin verzorgt een warme sfeer door zijn prachtige uitvoering van de mooiste pop ballads

€ 500 - € 1250
Yuri
100% match

Yuri

9 Beoordelingen

Feestzanger Yuri is een allround zanger-gitarist. Te boeken voor uw feest, receptie en borrel.

€ 545 - € 1200
Zanger-Gitarist Cole
100% match

Zanger-Gitarist Cole

3 Beoordelingen

Een professionele gitarist met een breed repertoire, sfeermaker voor ieder gelegenheid

€ 795 - € 1510
Zanger-gitarist Peter
100% match

Zanger-gitarist Peter

6 Beoordelingen

Een 'one man band', uniek in zijn soort. Het repertoire bestaat uit pop van alle tijden.

€ 445 - € 1115
Nederlandse zangers boeken? Vertrouwd en scherpste prijs!
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Nederlandse zangers

Nederlandse zangers boeken die uw gelegenheid net dat beetje extra geeft? Dan bent u bij de juiste website. Evenses verzorgt al ruim 5 jaar de entertainmentwereld van professionele muzikanten zoals de Nederlandse zangers. Elk gelegenheid heeft zijn eigen thema en/of sfeer.

Nederlandse zangers zijn nog steeds populair ondanks gewilde urban artiesten als Def Rhymz, Bilal Wahib, Esko en Young Ellens die nog steeds de hitlijsten veroveren. Het publiek wilt nog altijd het mooie gezang met de juiste melodie horen van Nederlandse zangers. Nederlandstalige zangers boeken zal niet soepel verlopen als u niet goed geïnformeerd bent.

Nederlandse volkszangers boeken

Door de jaren heen zijn er zoveel Nederlandse zangers naar voren gekomen die het publiek raken. Guus Meeuwis met zijn klassieker 'Het is een nacht' dat vrijwel nog altijd afgespeeld wordt. Dit nummer doet het ook altijd goed in Gelderland Marco Borsato en zijn klassiekers zoals 'Dochters' en 'Rood". U heeft keuze uit zijn zoveel Nederlandse zangers zoals bijvoorbeeld Jeroen van der Boom, Thomas Berge, Wesley Klein, Gio, Zingend duo uit de Jordaaan, Xander, Wesley Bronkhorst, Kafke, Vinchenzo, Henk Damen, Jason Bouman, Jeffrey Heesen, Kaj van der Voort, Henk Dissel, Wudstik, Henk Wijngaard, Stef Ekkel, Mr Probz, de Venga Boys, Jim van der Zee, Henk Bernard, Frans Duijts, Vinzzent, Souled Out, Willem, Frank Smeekens, Ferry de Lits en Bob Offenberg. Maar de Nederlandse zanger die bij iedereen op nummer 1 zal moeten staan is toch wel echt André Hazes. Tot op de dag van vandaag worden zijn nummers nog beluisterd. Hoewel de Nederlandse zanger André Hazes al niet meer bij ons is, is zijn zoon André Hazes junior al jaren actief. De bekende Nederlandse volkszangers heeft net als zijn vader een aantal hits gescoord zoals 'Ik haal alles uit het leven', 'Wie kan mij vertellen' en niet vergeten 'Leef'. Wat bijna even succesvol is als zijn vaders 'Zij gelooft in mij'.

nederlandse zanger zangers nederland zangers Nederland

De sfeer bepaalt de Nederlandse zangers

Bij elke evenement is er een thema dat de rode draad is. De juiste Nederlandstalige zangers vinden voor uw gelegenheid gaat gepaard met het thema. Heeft u als thema 'Carnaval' dan zult u eerder Wolter Kroes of De Suskes boeken voor uw carnavalsthema. De muziekgenre zal moeten passen bij uw publiek. Zijn het 60-plussers die liever jazz luister of zijn het jongeren die fan zijn van urban artiesten? Daar zal een Nederlandse zanger bij passen maar welke nou eigenlijk?

Minder bekende Nederlandse zangers

Nederlandse zangers kunt u in verschillende vormen boeken. Maar als u de middelen niet heeft om grote Nederlandse volkszangers als Tino Martin te boeken dan kunt u voordeligere Nederlandse zangers boeken. Niet iedereen kan aan de top komen als Nederlandse zanger. Er spelen meerdere factoren om de grootste Nederlandse zanger te worden. Wat gebeuren er met de kandidaten van The Voice of Popstars zoals Xerxes? U vond die jongeman heel goed zingen en vindt het jammer dat hij niet naar de finale is gegaan. Of de band die u hart heeft gestolen maar geen doorbraak heeft kunnen maken. Wat doen zij?

Ondanks dat de meeste Nederlandse zangers de erkenning niet krijgen die ze verdienen zijn zij wel populair op bruiloften, diners en feesten. Zangers als Clarence Milton Bekker, Yuri, Benny Sings, Cole en Tayler zijn artiesten die uw gelegenheid de juiste sfeer geven. Zij zijn professionele Nederlandse zangers die vaker een bruiloft, diner of feest met kwalitatieve muziek hebben verzorgd. Zij steken uw favoriete bekende Nederlandse zangers zijn nummer in een nieuw jasje steken.

zangers nederland zangers nederland

Boek nu bij Evenses uw Nederlandse zanger

Wilt u een Nederlandse zanger boeken voor uw gelegenheid? U kunt bij Evenses Nederlandse zangers boeken die volgens u een mooie toevoeging zou zijn voor uw bruiloft, diner of feest. Heeft u een krappe budget? Geen probleem! Evenses heeft professionele Nederlandse zangers die misschien minder bekend zijn maar wel een verpletterend optreden geeft. Evenses biedt u de beste prijs/kwaliteit verhouding. We zorgen dat de juiste Nederlandse zanger bij de juiste gelegenheid past.

FAQ Nederlandse zangers

Waarom betaalt u 7% aan Buma als de Nederlandse zanger zijn eigen nummers zingt?

Wanneer de artiest eigen repertoire zingt kan er 7% van de gage bovenop geteld worden, die betaald wordt aan Buma. De prijzen zijn exclusief btw. Betalingen altijd uiterlijk 14 dagen voor optreden van een artiest.

Waarom betaalt u geen 7% aan Buma als er een onbekende Nederlandse zanger zingt?

In de meeste gevallen treden de onbekende Nederlandse zangers op in een privésfeer. Hierdoor hoef je bij het boeken van een Nederlandse zanger geen 7% af te staan aan Buma. Er zijn twee soorten evenementen:

  • Openbare evenementen; Openbare evenementen zijn openbaar toegankelijke evenementen. Evenementen waarvoor je niet uitgenodigd hoeft te zijn, maar waar iedereen een kaartje voor kan kopen. Zoals bijvoorbeeld een concert of voetbalwedstrijd. Maar ook evenementen waar je gratis naartoe kan, zoals braderieën, kermis of straatfestivals.

  • Gesloten evenementen; Een besloten evenement is een evenement waarvoor je geen toegangsbewijzen verkoopt en waarvoor op geen enkele manier publiciteit gemaakt wordt. Bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een feest voor leden van een vereniging. Over het algemeen is een besloten feest alleen voor genodigden.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.