< Terug naar overzicht

Gerard Joling boeken

Gerard Joling is de droom op ieder Oer-Hollands feest!
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Referenties

"Super avond gehad!"
Pieter
4
"Leuk optreden, hele toffe avond gehad."
Karel
4
"Je maakte er een leuke show van, niemand heeft zich verveelt! Dank je wel."
Riet
5
"Evenses denkt graag mee, met mogelijke alternatieven. Gerard Joling was helemaal goed die kan echt het feestje naar een hoger plan tillen."
Richard
4

Gerard Joling boeken

Gerard Joling boeken

 

Gerard Joling is met een track record van meer dan 28 jaar niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz. Gerards naam is meer dan gevestigd. En omdat er niets is dat Gerard niet kan en nog niet heeft gedaan is Gerard het beste te omschrijven als showmaster en entertainer pur sang. Over zang gesproken, welke zijstapjes Gerard ook maakt, op welk vlak hij ook schittert, zingen blijft centraal staan in zijn inmiddels ongeëvenaarde carrière. Zijn vele muzikale onderscheidingen en gouden en platina awards die hij tot nu toe in ontvangst mocht nemen spreken eigenlijk voor zich.

 

Als kind stond Gerard al graag in het middelpunt van de belangstelling. Gezien worden en mensen vermaken loopt als een rode draad door zijn leven. Hij startte zijn carrière in de spotlights als fotomodel en danser. In 1985 breekt Gerard door, na jaren van demo’s sturen naar platenmaatschappijen, met een derde plaats in de finale van de allereerste talentenshow op de Nederlandse televisie: de destijds razend populaire Soundmixshow van Henny Huisman. Gerards eerste hit ‘Love is in your Eyes’ liet niet lang op zich wachten en werd al snel bekroond met dubbel platina. ‘Ticket to the Tropics’ kwam binnen afzienbare tijd op de nummer 1 positie. Vanaf dat moment weet iedereen wie Gerard Joling is. Een glansrijke carrière volgt, zowel nationaal als internationaal. Gerards eerste vijf albums zijn zowel nationaal als internationaal succesvol. 
Kortom, het gaat lekker met Gerard. In oktober van 2013 verzorgde Gerard weer eens een groots eigen concert, ditmaal in de Ziggo Dome in Amsterdam. Twee maal volledig uitverkocht! Een show waarin hij ‘gewoon’ lekker zichzelf is en waarin hij solo én samen met bijzondere gasten het publiek in vuur en vlam zette. In de weergaloze live show ‘LEKKER’ passeerde alle hits en muzikale hoogtepunten de revue.

 

Boekingen Gerard Joling 

 

Wilt u Gerard Joling boeken voor uw festival, feest of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest en verjaardag. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Gerard Joling. 

Anderen bekeken ook

anita meyer boeken braderie feest

Anita Meyer boeken

Bekende zangeressen

Anita Meyer boeken

Bekende zangeressenEen zangeres die haar sporen heeft verdiend in de Nederlandse muziek. Ze is hier te boeken!6145,-Lees meer
jan smit boeken bruiloft evenement

Jan Smit boeken

Bekende zangers

Jan Smit boeken

Bekende zangersDe zanger die bij bijna elke Nederlander wel bekend is, Jan Smit! 2999,-Lees meer
lee towers boeken bedrijfsfeest

Lee Towers boeken

Bekende zangers

Lee Towers boeken

Bekende zangersLee Towers. Wie kent hem niet? 2999,-Lees meer
TinoMartin2017 edited 3

Tino Martin boeken

Bekende zangers

Tino Martin boeken

Bekende zangersDe Hollandse volkszanger Tino Martin boeken en zing mee met zijn grootste hits!2999,-Lees meer