Gerard Joling boeken

Wilt u Gerard Joling boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Gerard Joling boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Wist u dat Gerard Joling al meer dan 28 jaar niet meer weg te denken is uit de top van de Nederlandse showbizz? Gerards naam is meer dan gevestigd. En omdat er niets is dat Gerard niet kan en nog niet heeft gedaan is Gerard het beste te omschrijven als showmaster en entertainer pur sang. Over zang gesproken, welke zijstapjes Gerard ook maakt, op welk vlak hij ook schittert, zingen blijft centraal staan in zijn inmiddels ongeëvenaarde carrière. Zijn vele muzikale onderscheidingen en gouden en platina awards die hij tot nu toe in ontvangst mocht nemen spreken eigenlijk voor zich. Gerard Joling boeken is dus een must voor uw gelegenheid.

Biografie Gerard Joling

Als kind stond Gerard al graag in het middelpunt van de belangstelling. Gezien worden en mensen vermaken loopt als een rode draad door zijn leven. Hij startte zijn carrière in de spotlights als fotomodel en danser. In 1985 breekt Gerard door, na jaren van demo’s sturen naar platenmaatschappijen, met een derde plaats in de finale van de allereerste talentenshow op de Nederlandse televisie: de destijds razend populaire Soundmixshow van Henny Huisman.

Gerard Joling boeken prijs.jpg

Gerards eerste hit ‘Love is in your Eyes’ liet niet lang op zich wachten en werd al snel bekroond met dubbel platina. ‘Ticket to the Tropics’ kwam binnen afzienbare tijd op de nummer 1 positie. Vanaf dat moment weet iedereen wie Gerard Joling is. Een glansrijke carrière volgt, zowel nationaal als internationaal. Gerards eerste vijf albums zijn zowel nationaal als internationaal succesvol. 
Kortom, het gaat lekker met Gerard. In oktober van 2013 verzorgde Gerard weer eens een groots eigen concert, ditmaal in de Ziggo Dome in Amsterdam. Twee maal volledig uitverkocht! Een show waarin hij ‘gewoon’ lekker zichzelf is en waarin hij solo én samen met bijzondere gasten het publiek in vuur en vlam zette. In de weergaloze live show ‘LEKKER’ passeerde alle hits en muzikale hoogtepunten de revue.

Gerard Joling en Tino Martin

Twee geweldige zangers die elkaars krachten bundelen en een mooi nummer maken. Geniet van deze twee artiesten met het nummer 'Laat me leven'.

Boekingen Gerard Joling

Wilt u Gerard Joling boeken voor uw festival, feest of evenement? Gerard voor uw bedrijfsfeest en verjaardag. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Gerard Joling.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit gegarandeerd doordat wij puur met professionele artiesten werken.

Gerard Joling boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Gerard Joling boekingen bekend als een groots feest spektakel.