< Terug naar overzicht

100% Nederpop

100% Nederpop een liveband die alleen maar superleuke Nederlandstalige muziek speelt. Boek nu!
vanaf: 
1 595,-
5

Referenties

"Voor onze bruiloft 100% Nederpop geboekt bij evenses. Het feest omschreven in 2 woorden: Top feest! De liveband speelt goed in op de gasten en maakt de avond helemaal compleet. "
Bart en Merel Scholten
5
"Mijn vrouw is helemaal fan van Nederlandse pop daarom voor haar verjaardag 100% Nederpop geboekt nog nooit iemand zo gelukkig gezien. "
vladimir
5
"Voor het personeelfeest van mijn bedrijf een keer 100% Nederpop geboekt kreeg veel complimenten achteraf, zeker een aanrader. "
Tim van Loon
5
0

100% Nederpop

100% Nederpop is een liveband die alleen maar fantastische Nederlandstalige muziek speelt. De band geeft een optreden met bekende Nederlandstalige liedjes die iedereen zal kennen en nummers uit hun eigen playlist. Het optreden staat bekend om de gezelligheid, is voor jong en oud en iedereen zal de band fantastisch vinden en is daarom erg leuk te boeken voor elke gelegenheid. 

 

De liveband is erg populair en treed vaak op dezelfde feesten op als veel bekende namen, waaronder: Miss Montreal, Racoon en Kensigton. In 2016 was de Liveband  '100% Nederpop' ook te zien op tv! Hierbij waren zij de huisband van het televisiprogramma 'De Eretribune'. 100% Nederpop geeft veel optredens bij tentfeesten, bedrijfsfeesten en studentenfeesten. De liveband heeft door de jaren heen al heel wat ervaring opgelopen en zal van uw evenement een geslaagd feest maken. 

 

Wilt u prachtige Nederlandstalige livemuziek boeken op uw feest, bruiloft, jubileum, huwelijk of studentenfeest? 100% Nederpop, een Nederlandstalige liveband, is in te huren voor uw huwelijksfeest, bruiloftsfeest, receptie, evenement of tentfeest. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
smoothie bar huren personeelsfeest

Smoothiebar

Bar Service

Smoothiebar

Bar ServiceDe smoothiebar zorgt voor de lekkerste smoothies op uw evenement of feest 645,-Lees meer
goedkoop fotohokje huren

Fotozuil

Fotohokje

Fotozuil

FotohokjeDe mini photobooth is dé oplossing voor iedere gelegenheid in een compacte ruimte.375,-Lees meer