Frans Bauer boeken 

 

Frans Bauer is een goedlachse volkszanger die al een behoorlijk aantal jaren meegaat in de muziekwereld. Frans Bauer staat ook wel bekend als Frans van Dooren, Frans Bauer is dus niet zijn 'officiële naam'. Frans had toen hij klein was idolen als Julio Iglesias, Evlis Presley en Koos Alberts. 

De carrière van Frans begon in 1987, hij nam toen zijn eerste single op, genaamd: 'Ben je jong'. De single zorgde alleen niet voor landelijke bekendheid, dat ontstond na zijn deelname aan het televisieprogramma 'All you need is love' in 1992. Toch was 1994 het jaar voor Frans, in dit jaar scoorde hij een hit met het nummer 'Als sterren aan de hemel staan'.

 

Frans veroverde ook de Duitse markt met Duitse singles. Frans Bauer trad diverse malen op in Ahoy Rotterdam. Bauer zingt niet alleen, maar zorgde ook voor bekendheid door zijn realitysoap, waarin zijn leven op de voet te volgen viel. Het succes van Bauer reikt ook tot in België. Tegenwoordig is Frans nog altijd druk bezig, zo houdt hij zijn fans op de hoogte door te vloggen op Youtube. Het vloggen doet hij tijdens optredens, verjaardagen en vakanties, maar ook op hele normale dagen. Frans geeft veel om zijn fans en dat blijkt uit zijn activiteiten.

 

Boekingen Frans Bauer

 

Wilt u Frans Bauer boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest en ceremonie. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.