Frans Bauer boeken

Wilt u Frans Bauer boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Frans Bauer boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Frans Bauer is een goedlachse volkszanger die al een behoorlijk aantal jaren meegaat in de muziekwereld. Frans Bauer staat ook wel bekend als Frans van Dooren, Frans Bauer is dus niet zijn 'officiële naam'. Frans had toen hij klein was idolen als Julio Iglesias, Evlis Presley en Koos Alberts.

Biografie Frans Bauer

Voordat Frans Bauer boeken een normale idee was, baande Frans zich een weg naar sterrendom. Als klein jongetje wilde Frans Bauer maar een ding: zanger worden. Toen Frans 9 jaar oud was, bracht hij zelf zijn eerste single uit. Twee jaar later nam hij zanglessen en trad regelmatig op als voorprogramma van bekende artiesten als Koos Alberts. Tot zijn vijftiende bracht Frans Bauer elk jaar een single uit die hij verkocht deur aan deur. De carrière van Frans Bauer begon in 1987, hij nam toen zijn eerste single op, genaamd: 'Ben je jong'. De single zorgde alleen niet voor landelijke bekendheid, dat ontstond na zijn deelname aan het televisieprogramma 'All you need is love' in 1992. Toch was 1994 het jaar voor Frans, in dit jaar scoorde hij een hit met het nummer 'Als sterren aan de hemel staan'.

Frans Bauer boeken prijs.jpg

Frans Bauer veroverde ook de Duitse markt met Duitse singles. Frans Bauer trad diverse malen op in Ahoy Rotterdam. Bauer zingt niet alleen, maar zorgde ook voor bekendheid door zijn realitysoap, waarin zijn leven op de voet te volgen viel. Het succes van Bauer reikt ook tot in België. Tegenwoordig is Frans nog altijd druk bezig, zo houdt hij zijn fans op de hoogte door te vloggen op Youtube. Het vloggen doet hij tijdens optredens, verjaardagen en vakanties, maar ook op hele normale dagen. Frans geeft veel om zijn fans en dat blijkt uit zijn activiteiten. Zijn fans zijn ook heel loyaal richting Frans Bauer en dat laten zij zien door de uitverkochte concerten.

Ode aan de moeder van Frans Bauer

Een nummer wat Frans Bauer het meest speciale vindt, is toch wel het nummer 'Woonwagen Mama'. Het is een ode aan zijn lieve moeder maar ook een eerbetoon aan zijn roots. Frans Bauer zijn vader zei altijd: 'Vergeet nooit waar je vandaan komt jongen'. Dat is Frans Bauer zeker niet vergeten.

Boekingen Frans Bauer

Wilt u Frans Bauer boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum? U kunt Frans Bauer boeken via Evenses voor uw feest en ceremonie. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit gegarandeerd doordat wij alleen met professionele artiesten werken.

Frans Bauer boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Frans Bauer boekingen bekend als een groots feest spektakel.