De Coronas boeken

6 keer aangevraagd

Dé stand-up popgroep van Nederland! De Coronas zijn super veelzijdig, maar u bent de baas.

4,7 uit 5 sterren
€ 5595 - € 8950
de coronas boeken feest
vbNsWnBdsdY
VVACvaTr
UMqYuRkUcM
CfyKVelqYo
DzKcFLFUMQ
UMqYuRkUcM
iOsxDII
de coronas boeken feest
Controleer nu de beschikbaarheid van De Coronas
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

De Coronas Interactieve Stand-up Pop voor elk publiek Vanuit het Rijksmuseum zijn een aantal verdachte lieden ontsnapt uit het wereldberoemde schilderij De Nachtwacht. Volgens Interpol gaat het hier om de muzikanten van de interactieve muziektheatergroep De Coronas.

Wees op uw hoede, want ze zijn beslist niet schietgevaarlijk maar hebben wel een ernstig hallucinerende werking op het publiek. De zeven multi-talenten spelen namelijk alles, maar hebben het publiek als voornaamste instrument. Zij hebben het namelijk helemaal voor het zeggen tijdens de interactieve show van de Coronas: Het publiek bepaalt de muziek waarmee verdere verdenkingen ontzenuwd worden.

Wat te verwachten bij De Coronas?

De Coronas maken Stand-up Pop. Muziek met een vleugje cabaret. Met als belangrijkste belofte: bij elke gespeelde song gebeurt er weer iets verrassends. Ze dagen het publiek uit om de telefoon op het Coronas balkon op te nemen en via een live telefoongesprek hun muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken. Het verzoekje wordt daarna direct gespeeld met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek. Ook speelt de band eigen werk en zingt het publiek geregeld een deuntje mee. Hiermee tillen De Coronas muzikale interactiviteit naar een hoger plan. Welke andere band heeft er niet alleen 5000 nummers in de vingers en beschikt daarnaast over het vermogen een nummer ook in een andere stijl te spelen al naar gelang de situatie. Al een "The sultans of wing" gehoord als de "The cowboys of tex mex" of "Don't stop met now" in Operastijl. Dat kan allemaal want niet alleen speelt iedereen meerdere instrumenten maar hebben we 3 vocalisten, 1 vocaliste en een blazerssectie.

boeken de coronas.jpeg

De Coronas tillen Stand up Pop naar een hoger niveau, met originele filmbeelden, eigen op maat gemaakte animaties, schitterend décor en speciaal ontworpen kleding.

Speciale show van de Coronas?

Ieder optreden is tailormade en dus uniek! Binnen elke club of bedrijf is er wel een "verborgen" muzikaal talent te vinden. De Coronas hebben de mogelijkheden deze persoon tijdens de show flink in de spotlights te zetten. En mocht diegene geen instrument spelen, dan is meezingen of dansen ook een optie. Zo is menig talent ontdekt door onze jury. Als beloning sturen wij na het feest een mooi digitaal aandenken. Iemand op een originele manier verrassen? Geen probleem. Het is mogelijk een op maat gemaakte telefonische boodschap tijdens de show op het scherm te laten verschijnen.

Bekendheid van De Coronas

Muzikale achtergrond De uniciteit van het Coronas-concept en de daarbij behorende kwaliteiten zijn niet onopgemerkt gebleven. In 2006 (Torino), 2008 (Peking) 2010 (Vancouver) huldigden ze iedere dag onze Olympische helden in het Holland Heineken House. Naar aanleiding van hun optredens daar waren ze te zien en te horen in "De Wereld Draait Door" en "Evers staat op". Afgelopen zomer gingen ze andermaal voor goud in Londen en waren ze te gast bij "Effe Ekdom" en bij "Serious Request" in Enschede. Daarnaast stonden de heren en dame onder andere op Paaspop (2010 en 2013), Festyland, Bevrijdingsfestival Haarlem, Tricolores, Eurosonic Noorderslag, Zand, Park City Live (2011 en 2012) en Live38 XXL (2011 en 2012). In 2011 en in 2012 hadden ze zelfs hun eigen 7-daagse op de 4- daagsefeesten van Nijmegen. Onder regie van Peter Heerschop en Bart Oomen voelen de heren en dame zihc inmiddels ook thuis op het theaterpluche. Na de reprise van "Radio Corona" van begin 2012 stonden ze begin 2013 opnieuw in het theater met "History". Voorjaar 2013 is er een nieuwe single uitgekomen. In 2014 en 2015 hebben ze veel opgetreden door het hele land. Kortom De Coronas boeken staat gegarandeerd voor een groot feest!

Boekingen De Coronas

Wilt u De Coronas boeken voor uw pleinfeest, studentenfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beatwoorden over het boeken van de Coronas.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten zoals de De Coronas.

Repertoire De Coronas

Genres

Rock
Pop
Nederlandstalig
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Wouter Bregman
5 uit 5 sterren
Wat een heerlijke show gaven jullie afgelopen zaterdag tijdens het DHL-feest in De Fabrique!! Ik ben nog schor van het meezingen!
Javi
4 uit 5 sterren
Echt een te gekke band, met echte rasartiesten. Was een zeer geslaagd optreden in het AMC ziekenhuis, en zeker voor herhaling vatbaar.
Ilse en Juud
5 uit 5 sterren
CORONAS super bedankt voor jullie te gekke optreden tijdens ons feest! Om op deze manier je 40 ste verjaardag te mogen vieren is fantastisch, gaan wij nooit meer vergeten. Iedereen was hilarisch over jullie! Thanxx en tot snel!

Vergelijkbare acts

The Euros boeken

The Euros boeken

3 Beoordelingen

Avond na avond brengen The Euros een absurde en energieke show!

€ 4245 - € 6790
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.