Jan Smit boeken

Jan Smit, wie kent hem niet? Jan is een geboren entertainer. Jan Smit is een Nederlandse zanger, televisiepresentator, acteur en voetbalbestuurder. Het genre waarin Jan zingt staat bekend als de zogenaamde 'Palingsound', zo wordt de Volendamse muziek genoemd.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SPr0Tq-VKhg[/youtube]

De carrière van Jan Smit begon toen hij op tienjarige leeftijd werd ontdekt, toen de Volendamse band BZN een duet wilde opnemen met een jong plaatselijk talent. Jan werd uitgekozen en zong het nummer 'Mama'. Na het grote succes wat deze single opriep, mocht Jan een solosingle opnemen, dit werd 'Ik zing dit lied voor jou alleen'.

Jan Smit had niet alleen succes in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Jan Smit heeft zelfs nog een eigen realityshow gehad. Naast nog allerlei succesvolle hits, doet Jan Smit tegenwoordig meer dan alleen zingen, hij is tegenwoordig een onmisbaar tv-icoon geworden. Maar ook een kledinglijn staat op zijn naam. In 2015 verscheen het album 'Vrienden' van Jan Smit dat werd bekroond met een platina plaat.

Boekingen Jan Smit

Wilt u Jan Smit boeken voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, evenement of jubileum. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden over het boeken van Jan Smit.