< Terug naar overzicht

Jan Smit boeken

De zanger die bij bijna elke Nederlander wel bekend is, Jan Smit!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Heerlijk repertoire Jan, helemaal super! Ook het contact en samenwerken met Evenses verliep soepel en was heel prettig."
Lieneke
5
"Onwijs fijne avond gehad, dankzij jou Jan. Dank je wel!"
Petra
4
"Super gedaan, je hebt mij en de gasten enorm vermaakt. Dank"
Lil
4

Jan Smit boeken

Jan Smit boeken

 

Jan Smit, wie kent hem niet? Jan is een geboren entertainer. Jan Smit is een Nederlandse zanger, televisiepresentator, acteur en voetbalbestuurder. Het genre waarin Jan zingt staat bekend als de zogenaamde 'Palingsound', zo wordt de Volendamse muziek genoemd.

 

De carrière van Jan Smit begon toen hij op tienjarige leeftijd werd ontdekt, toen de Volendamse band BZN een duet wilde opnemen met een jong plaatselijk talent. Jan werd uitgekozen en zong het nummer 'Mama'. Na het grote succes wat deze single opriep, mocht Jan een solosingle opnemen, dit werd 'Ik zing dit lied voor jou alleen'.

 

Jan Smit had niet alleen succes in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Jan Smit heeft zelfs nog een eigen realityshow gehad. Naast nog allerlei succesvolle hits, doet Jan Smit tegenwoordig meer dan alleen zingen, hij is tegenwoordig een onmisbaar tv-icoon geworden. Maar ook een kledinglijn staat op zijn naam. In 2015 verscheen het album 'Vrienden' van Jan Smit dat werd bekroond met een platina plaat. 

 

Boekingen Jan Smit 

 

Wilt u Jan Smit boeken voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, evenement of jubileum. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden over het boeken van Jan Smit. 

Anderen bekeken ook

dre hazes jr boeken bruiloft festival

André Hazes boeken

Bekende zangers

André Hazes boeken

Bekende zangersAndré Hazes, zoon van Nederlands beste en meest bekende volkszanger zorgt voor een knalfeest!2999,-Lees meer
nick simon boeken feest bruiloft

Nick en Simon boeken

Bekende zangers, Bekende bands

Nick en Simon boeken

Bekende zangers, Bekende bandsZoekt u een duo dat perfect bij elkaar past? Nick en Simon is vanaf nu bij ons te boeken!2095,-Lees meer
dries roelvink boekingen feest boeken kroeg evenement

Dries Roelvink boeken

Bekende zangers

Dries Roelvink boeken

Bekende zangersDeze rasechte volkszanger kan niet ontbreken op uw feest!2999,-Lees meer
Roxeanne Hazes boeken

Roxeanne Hazes boeken

Bekende zangeressen

Roxeanne Hazes boeken

Bekende zangeressenDeze prachtige zangeres met een prachtige stem kunt u boeken bij Evenses!2999,-Lees meer