De tissue act combineert acrobatiek, dans en muziek tot een prachtige show. Het is de eye - catcher voor uw feest, evenement of bedrijfsfeest.

Onze acrobaat is van alle markten thuis en gespecialiseerd in de rhönrad, tissue - act en aerial - ring. Haar doel is het maken van unieke circus acts. Ze werkt graag samen met andere artiesten als onderdeel van grote producties, met name dansproducties en moderne circusshows. Naast optreden geeft ze af en toe (privé) lessen, workshops, is ze coach van beginnende acrobaten en doet ze choreografie voor rhönrad- en lucht acts.

Ze is opgegroeid met sport, muziek en theater. Toen ze zes jaar was, heeft haar moeder een podium in haar kamer gebouwd, waar ze kon optreden wanneer ze dat wilde. Toen ze elf was ontdekte ze het rhönrad. Na twee jaar trainen won ze de Nederlandse kampioenschappen in haar categorie. In 2004 ging ze trainen in Leverkusen (Duitsland), waar ze gecoacht werd door de toenmalige wereldkampioen Achus Emeis. In 2005 won ze de zilveren en de bronzen medaille op de wereldkampioenschappen in Aken, Duitsland.

Door haar succes binnen de sport, werd ze op haar 16e gevraagd voor haar eerste professionele optreden. Dit was in het voorprogramma van de concerten van Frans Bauer in Ahoy. Vanaf dat moment was ze niet te stoppen. Ze combineerde internationale optredens en een drukke trainingsschema, allemaal tijdens haar examenjaar van de middelbare school. Toen ze uiteindelijk een week voor de wereldkampioenschappen haar been brak in een opname voor Goedemorgen Nederland, begreep ze dat ze moest kiezen. Ze koos voor de artistieke show wereld en ging de privé opleiding van Corpus Acrobatic Theatre doen. Daar kwam ze in aanraking met Tissue, Aerial Ring, Bungee, Trapeze en partner acrobatiek in de lucht. Naast optredens op bedrijfsevenementen, heeft ze ook diverse projecten gedaan zoals, een echt circus, improvisatie theater, dansproducties en flashmob - shows.

Wilt u een tissue act boeken / huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, evenement, festival of feest? Vraag dan nu een offerte aan. Indien u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.