< Terug naar overzicht

Tissue Act

De tissue act is een spectaculaire show waarbij de acrobate gebruikt maakt van doeken.
vanaf: 
€745,-
5
Geschikt voor:

Referenties

"Onze genodigden stonden met open mond te kijken naar de Tissue act, dit is een aanrader voor vrijwel elk soort opening. "
Allan Groothuis
5
"In één woord: spectaculair. Hartstikke bedankt! Dit was precies zoals ik het had verwacht. "
Arthur Vlieger
5
"Je voelde de spanning in de zaal toenemen toen de acrobaat haar kunsten liet zien. "
Jenny Klopper
4

Tissue Act

De tissue act combineert acrobatiek, dans en muziek tot een prachtige show. Het is de eyecatcher voor uw feest, evenement of bedrijfsfeest. 

 

Onze acrobaat is multi gedisciplineerd en gespecialiseerd in rhönrad, tissu en aerial ring. Haar doel is het maken van unieke circus acts. Ze werkt graag samen met andere artiesten als onderdeel van grote producties, met name dansproducties en moderne circusshows. Naast optreden geeft ze sporadisch (prive) lessen en workshops, coached ze beginnende acrobaten en choreografeert ze rhönrad- en luchtacts.

Zij is opgegroeid met sport, muziek en theater. Toen ze 6 jaar was, heeft haar moeder een podium in haar kamer gebouwd, waar ze kon optreden wanneer ze dat wilde. Toen ze 11 was ontdekte ze het rhönrad. Na twee jaar trainen won ze de Nederlandse kampioenschappen in haar categorie. In 2004 ging ze trainen in Leverkusen (Duitsland), waar ze gecoached werd door de toemalige wereldkampioen Achus Emeis. In 2005 won ze een zilveren en een bronzen medaille op de wereldkampioenschappen. in Aken, Duitsland. 

 

Mede door haar succes binnen de sport, werd ze op haar 16e gevraagd voor haar eerste professionele optreden. Dit was in het voorprogramma van de concerten van Frans Bauer in Ahoy. Vanaf dat moment was ze niet te stoppen. Ze combineerde internationale optredens met haar trainingsschema voor wedstrijden tijdens haar examenjaar van de middelbare school. Toen ze uiteindelijk een week voor de wereldkampioenschappen haar been brak in een opname voor Goedemorgen Nederland, begreep ze dat ze moest kiezen. Ze koos voor de artistieke show wereld en deed de prive opleiding van Corpus Acrobatic Theatre. Daar kwam zij in aanraking met Tissu, Aerial Ring, Bungee, Trapeze en partner acrobatiek in de lucht. Naast optredens op bedrijfsevenementen, heeft zij opgetreden in diverse projecten, zoals een echt circus, improvisatie theater, dansproducties en flashmob shows.

 

Wilt u een tissue act boeken / huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, evenement, festival of feest? Vraag dan nu een offerte aan. Indien u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

 

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

Coverband Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu. €1795,- Lees meer
Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €545,- Lees meer
Vuurshow boeken

Mystic Fire Art

Dansshow, Vuurshow

Mystic Fire Art

Dansshow, Vuurshow Deze sensuele vuurshow is een spectaculaire en bijzondere act! €745,- Lees meer