De spectaculaire Aerial Ring act zal uw gasten verbazen. Deze acrobate is een multi disciplinaire acrobaat, gespecialiseerd in rhönrad, tissu en aerial ring. Ze treedt als solo artiest op met haar eigen acts en in grotere producties met andere acrobaten en artiesten. Ook werkt ze regelmatig mee aan theater en dansproducties. Naast optreden geeft ze sporadisch (privé)lessen en workshops, coacht ze beginnende acrobaten en choreografeert ze luchtacts. De acrobate is opgegroeid met sport, muziek en theater. Toen ze 6 jaar was, heeft haar moeder een podium in haar kamer gebouwd, waar ze kon optreden wanneer ze dat wilde. Toen ze 11 was ontdekte ze het rhönrad.

Na twee jaar trainen won ze de Nederlandse kampioenschappen in haar categorie. In 2004 ging ze trainen in Leverkusen (Duitsland), waar ze getraind werd door de toemalige wereldkampioen Achus Emeis. In 2005 won ze een zilveren en een bronzen medaille op de wereldkampioenschappen in Aken, Duitsland. Mede door haar succes binnen de sport, werd ze op haar 16e gevraagd voor haar eerste professionele optreden. Dit was in het voorprogramma van de concerten van Frans Bauer, in Ahoy.

Vanaf dat moment was ze niet te stoppen. Ze combineerde internationale optredens met haar trainingsschema voor wedstrijden tijdens haar examenjaar van de middelbare school. Toen ze uiteindelijk, een week voor de wereldkampioenschappen, haar been brak in een opname voor Goedemorgen Nederland, begreep ze dat ze moest kiezen. Ze koos voor de artistieke show wereld en deed de privé opleiding van Corpus Acrobatic Theatre. Daar kwam Linde in aanraking met Tissu, Aerial Ring, Bungee, Trapeze en partner acrobatiek in de lucht. Naast optredens op bedrijfsevenementen, heeft ze opgetreden in diverse projecten, zoals een echt circus, improvisatietheater in themaparken, een dansproductie tijdens een voetbalwedstrijd en flashmobshows op luchthaven Schiphol.

Aandachtspunten Aerial Ring Show:
* De vereiste hoogte is 5 meter of meer Het ophangpunt dient een draagkracht van minimaal 500 kg te hebben. Dit kan bijvoorbeeld een steunbalk, truss, kettingtakel of een zeer sterke boom zijn.
* Om het doek (tissue) op te hangen is een veilige toegang tot het ophangpunt vereist. Dit kan een ladder, klimtouw of goederenlift zijn. Indien dit niet beschikbaar is of wanneer er twijfel over de veiligheid van het opvangpunt is, is het noodzakelijk om een ​​rigger huren.
* Vervoer: De materialen kunnen worden vervoerd per auto of per vliegtuig. Het Wiel is 2.15 meter hoog, kan in vier delen worden opgedeeld en weegt ongeveer 50 kg.
* Weer & veiligheid: Vanwege veiligheidsredenen, kan de "German Wheel act" niet worden uitgevoerd met regen of harde wind. Ook is het niet mogelijk wanneer het glad is (bijvoorbeeld door mist).
* Licht & Geluid: Professionele verlichting verhoogt de impact van de show enorm; gekleurde lichtspots, blacklight of volgspots maken de show stukken mooier. Uiteraard verhoogt mooie / dramatische muziek ook de impact van de show. Evenses kan het licht en geluid voor u verzorgen.
* Duur optreden: Het optreden duurt c.a. 5-10 minuten.

Wilt u Aerial Ring boeken voor uw feest, personeelsfeest of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenement en bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden.