DJ met zanger voor nog meer sfeer!

dj met zanger .jpeg

DJ met zanger of zangeres

Je feest wordt pas echt een feest als iedereen op de dansvloer te vinden is. Alleen hoe krijg je al je gasten aan het dansen? Door een DJ met zanger of zangeres op je feestje neer te zetten. Wij geven je vijf reden waarom je dit duo op je feest wil!

1. Nog meer sfeer met live muziek

Tijdens het DJ-optreden geniet je niet alleen van de leuke nummers die de DJ draait, maar ook van het prachtige stemgeluid van de zanger of zangeres. Het is natuurlijk fantastisch als stukken van bekende popsongs live worden gezongen. Dit brengt de sfeer er nog meer in op jouw feest.

2. Gangmaker voor je feest

Een DJ en zanger of zangeres geven het ultieme live-gevoel op je feest. Met hun pakkende muziek en de prachtige stem van de zanger(es), zorgt dit duo ervoor dat de dansvloer de hele avond vol staat. Met deze interactieve show komen en blijven je gasten in de juiste stemming.

3. Dé perfecte live-performance

Een DJ met zanger of zangeres is een zeer goede combinatie. De meest populaire hits worden zo gecombineerd met een waanzinnige, volle sound. Bovendien is er heel veel mogelijk. Zo krijgt een popnummer een soulrandje of een klinkt dat ene rustige liedje ineens superswingend. Dankzij de vele mogelijkheden is een DJ met zanger(es) dé perfecte live-performance voor jouw feest.

4. Goede indruk

De goede muziekkeuze van de DJ en het mooie stemgeluid van de zanger(es) zullen een onvergetelijke, goede indruk achterlaten op je gasten. Er zal nog lang over het optreden worden nagepraat.

5. Muziekstijl afgestemd op jouw voorkeur

De DJ en de zanger(es) spelen en zingen jouw favoriete muziekstijl of die van je gasten. De muziek wordt zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur, zodat je optimaal geniet van jouw feestje. Natuurlijk is het ook mogelijk om verzoeknummers aan te vragen.

Keuze uit diverse swingende acts

Enthousiast geworden? Dan heb je bij Evenses de keuze uit diverse swingende acts. Deze acts zijn persoonlijk door ons geselecteerd op uitstraling en ervaring:

Allround DJ met zangeres

Wil je een allround DJ inhuren op je feest, bruiloft of evenement? Dan is het mogelijk om een zangeres bij deze DJ Show in te huren. Evenses verzorgt het gehele pakket. Deze topact is de gangmaker voor je feest. Het is ook mogelijk om de zangeres los in te huren. De zangeressen die met een DJ meezingen zijn allround performers. Ze geven altijd een enthousiast optreden weg, waarmee ze je gasten een onvergetelijke avond bezorgen. Wij selecteren altijd een zangeres die het beste bij jouw feest past.

ClubMusic

Met ClubMusic haal je het ultieme clubgevoel in huis. Dit duo bestaat uit een allround DJ en een zangeres. Dankzij het fantastische optreden van deze twee artiesten wordt het onmogelijk om stil te blijven staan. Op het moment dan de DJ de beats inzet en de zangeres begint te zingen, rent iedereen de dansvloer op. De DJ van ClubMusic draait zijn songs vanuit een luxe DJ-booth met een levendige lichtshow. Naast de lichtshow kun je ook voor LED-wall kiezen waarop beelden en knallende lichteffecten op worden geprojecteerd.

RU Ready

De DJ en zangeres van RU Ready geven een spetterend optreden neer op jouw feest, bruiloft of evenement. Samen mixen en zingen zij de avond naar een knaller. Werkelijk alles komt aan bod: foute hits, bekende classics en toppers van toen en nu. Iedereen danst en zingt mee op de nummers die voorbijkomen. De DJ en zangeres maken er een waar feestje van en de dansvloer is de hele avond gevuld.

Bloom

Bloom bestaat uit een veelzijdige DJ en twee ervaren zangeressen. Het repertoire van dit trio varieert van hedendaagse top 40 en Nederlandse meezingers tot aan disco, funk, soul, latin en salsa. Zodra de DJ een nummer inzet, laten de zangeressen hun prachtige stemmen horen. Dit veelzijdige trio is breed inzetbaar voor diverse gelegenheden, zoals een bruiloft, festival of bedrijfsfeest. Overal waar zij spelen wordt het een groot feest. Bloom kan nog worden uitgebreid met andere live-muzikanten, zoals een gitarist, trompettist, saxofonist, percussionist of een derde zanger(es).

Dansingthon

Dansingthon zorgt ervoor dat jouw feest een echt knalfeest wordt. Dit trio bestaat uit een DJ, percussionist en zangeres. Samen brengen ze jouw bruiloft, feest of event tot een groot succes. De artiesten laten de allerbeste dancemuziek van toen en nu horen. Dankzij de swingende nummers, de drumbeats en de warme stem van de zangeres kan jouw feest niet meer stuk.

Soul Percussive

Soul Percussive is een top act voor elk feest. De DJ en live muzikanten spelen zowel swingende house en bekende popsongs als relaxte loungemuziek. De nummers mixen ze weer met de leukste livemuziek, waarbij de zangeres, saxofonist en percussionist elkaar uitdagen. De Braziliaanse, Latijnse en Afrikaanse ritmes die de muzikanten spelen, zorgen ervoor dat iedereen de hele avond danst. De DJ en live muzikanten van Soul Percussive zijn een geweldige act voor je feest. De professionele DJ draait de lekkerste beats waar de percussionist, saxofonist en zangeres op meespelen en zingen. Deze act kan door meerdere artiesten worden ingevuld. Tijdens het optreden lopen de muzikanten door het publiek heen. Dit zorgt voor heel veel interactie en enthousiaste reacties.

Verlichte dansvloer

Bij een swingend optreden van een DJ met zanger(es) hoort natuurlijk een dansvloer. Evenses biedt de leukste opties voor een mooie disco-dansvloer. Een verlichte dansvloer is een echte sfeermaker voor je feest. Je kunt deze volledig afstellen naar je wensen. Het maakt niet uit of je een feest geeft met een discothema, een bruiloft of een clubfeest; voor ieder type feest is er een geschikte dansvloer te huur. Alle verlichte dansvloeren zijn van een hoogwaardige kwaliteit en je gasten kunnen er comfortabel op dansen. Evenses biedt vier verschillende vloeren aan. Zo heb je de keuze uit een dansvloer met discoverlichting, smartverlichting, deluxe verlichting of premium verlichting. De discovloer wordt geleverd in vlakken van één vierkante meter. Je kunt dus zelf aangeven hoeveel vierkante meter je nodig hebt en betaal je nooit te veel.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar