Voordelen van een muziekduo

muziekduo.png

Waarom zou u een hele band regelen als u met een muziekduo ook gerust een knallend feest kan maken? Of wilt u juist een intiem feest? Hieronder kunt u lezen wat de voordelen van een muziekduo op uw feestje zijn.

Knallen als een band

Een voordeel van muziekduo’s is dat ze de hele tent op z’n kop kunnen zetten alsof er een complete band staat. Er zijn genoeg duo’s die zichzelf laten begeleiden door backingtracks. Of wat dacht u van een DJ met Saxofoon zoals John & Mr. Smith. Dit is een duo dat energieke beats brengt met daar bovenop een mooie Saxofoon. Het mooie hiervan is dat de saxofonist de gehele avond improviseert op de verschillende nummers. Deze nummers variëren van de nieuwste house nummers tot aan bekende pop nummers. Zo heeft u echt een knallend feest wat nog wat extra’s geeft door de saxofonist.

De intieme sfeer van een solist

Wilt u juist een intieme sfeer op uw feest? Muziekduo’s kunnen dezelfde intieme sfeer creëren als wat u krijgt bij een solo performance van een artiest. Wat een muziekduo nou net wat specialer maakt dan een solist, is de interactie tussen de twee muzikanten. Het is een prachtig gezicht als u aanschouwt hoe twee muzikanten elkaar zo goed aan kunnen voelen. Omdat een duo kleiner is dan een gehele band is de interactie tussen het publiek en de twee artiesten ook veel sterker aan te voelen. Dit voegt natuurlijk weer toe aan de intieme sfeer.

Double trouble is zo’n band waar de interactie met het publiek goed te voelen is. Dit duo weet altijd een top optreden neer te zetten en heeft al veel goede referenties.
Overal beschikbaar

Nog een voordeel van een muziekduo is dat ze in bijna elke ruimte wel kunnen spelen. Een hele band is vaak alleen geoorloofd voor een ruimte met genoeg plek voor alle muzikanten en hun instrumenten. Wanneer u kiest voor een muziekduo heeft u dit probleem niet. Huur ze gerust voor een huiskamerconcert bij u thuis. Hoe intiem wilt u het hebben? Een grote zaal is ook geen probleem. Met de versterkers aan komen ze overal boven uit.

Last but not least zijn muziekduo’s vaak goedkoper dan een hele band. U betaalt immers voor slechts twee muzikanten. Erg goed om te weten als u toch nog een beetje op de centen moet letten!Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar