OldRuitenBorgh

Een prachtig landgoed waar je jouw trouwdag of feest kan vieren.

Logo-Oldruitenborgh-retina.jpg
media x
landgoed oldruitenborgh tafels
media x
Logo-Oldruitenborgh-retina.jpg

Vier uw bruiloft of feest op Old RuitenBorgh, en u heeft een dag om nooit te vergeten

Op dit prachtige Landgoed OldRuitenBorgh beleeft u het bijzondere! Dit landgoed is gelegen in Vollenhove, in het zuiderzee gebied aan de rand van het Nationaal park de Weerridden- Wieden. Er staan verschillende gebouwen op dit landgoed waar u kunt overnachten of dineren.

Het landgoed heeft een 15e eeuwse uitstraling, de prachtige liging van een oud-Engels landschap. Ook kunt u voor gastvrijheid komen naar landgoed OldRuitenBergh, er zijn altijd vele complimenten over het personeel.

U kunt voor verschillende gelegenheden bij landgoed OldRuitenBorgh terecht, dit kan bijvoorbeeld voor een bijeenkomst in dit prachtige landschap, maar ook voor een gezellig of romantisch etentje of een overnachting.

Trouwen
Dit prachtige landgoed is de perfecte locatie voor uw trouwfeest of bruiloft. Het landgoed heeft alle aspecten voor een perfecte en volledige trouwdag.  Een wettelijk huwelijk, een culinair etentje, een receptie en uiteraard een swingend feest. Er liggen verschillenden mooie kerken op loopafstand van dit langoed, dus deze trouwdag is erg goed te combineren met een kerkelijke ceremonie.  Aan het einde van de avond kan het liefdeskoppel de nacht doorbgengen in de romantische bruidssuite.

Adresgegevens
Landgoed OldRuitenBorgh
Groenestraat 24
8325 AZ Vollenhove

Contactgegevens
T: 0527 244600
E: info@oldruitenborgh.nl
I : www.oldruitenborgh.nl

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.