Waarom een DJ op uw bruiloft?

All round DJ bruiloft.jpg

DJ op uw bruiloft

Natuurlijk willen jullie een verpletterende indruk maken met jullie trouwfeest. Een DJ kan hier zeker een bijdrage aan leveren. Toch kan het nog best lastig zijn om een DJ te vinden. Want hoe weet u nu of de DJ muziek draait die bij jullie bruiloft past?

Net als ieder koppel, wilt u natuurlijk een trouwfeest organiseren waar iedereen nog heel lang over napraat. Maar we kunnen ons wel voorstellen dat het best moeilijk is om een DJ te vinden. U hebt hem of haar immers nog niet live horen draaien. Met deze vijf tips wordt het iets makkelijker om een DJ te vinden die helemaal aansluit op jullie huwelijksfeest.

1. Check de ervaring

Niet iedereen met een draaitafel is al direct een goede DJ. Het succes van het feest hangt vooral af van de ervaring die de artiest heeft. Een DJ met ervaring voelt de sfeer goed aan. Hij of zij maakt een klik met de gasten en weet wat ze willen horen.

Kijk bij het boeken van een DJ dus niet alleen naar de prijs, maar ook naar de ervaring, de werkwijze en de klik. Zo is het belangrijk dat er een persoonlijke klik is met de DJ. De DJ’s van Evenses  bespreken van te voren al jullie wensen en voorkeuren. Dankzij deze werkwijze weten ze precies welke muziek en nummers jullie echt op het huwelijksfeest willen horen.

2. Bedenk goed welk genre bij jullie past

Kies het genre dat bij jullie en de gasten past. Misschien gaan jullie graag los op dance, trance of urban, maar vinden de gasten dit ook leuke muziek? De kans is groot dat er ook wat opa’s, oma’s en oudere ooms en tantes op jullie feest zijn. Bedenk van tevoren dus goed welk muziekgenre bij jullie bruiloft past. De bekende eighties en nineties hits doen het vaak bij iedereen goed. Evenses heeft een ruim aanbod van allround DJ’s, die eigenlijk elk genre draaien. U kunt echter ook kiezen voor een disco DJ, een house DJ of een 80’s/90’s DJ.

Allround DJ

Een allround DJ is breed georiënteerd en past de muziek aan op het feest, het thema, de sfeer en het publiek. U kunt een allround DJ voor jullie trouwfeest boeken die er in een smoking een groot feest van maakt en veel bekende meezingers draait, maar u kunt ook een DJ huren die juist weer veel dance, trance of techno draait.

Disco DJ

Wilt u de lekkerste dance classics of soul en funk op uw bruiloft horen? Boek dan een disco DJ die alle disco classics van toen en nu draait.

80’s/90’s DJ
Willen jullie bekende klassiekers horen die vrijwel iedereen kent? Dan is een  80’s/90’s DJ de beste optie. Iedereen gaat los op de bekende dancehits uit de eighties en nineties van Madonna, Prince en George Michael.

House DJ

Zijn jullie en de gasten gek van house? Dan is het boeken van een house DJ natuurlijk de juiste keus voor jullie bruiloft. Deze DJ is gespecialiseerd in house, trance en dance en draait de tracks vloeiend achter elkaar.

Boek een bekende DJ

Willen jullie echt een onvergetelijke indruk maken? Boek dan een bekende DJ. Als jullie een bekende Nederlander als DJ boeken, weet u zeker dat het feest een succes wordt. U weet immers wat u kunt verwachten. Evenses heeft een ruim aanbod van bekende DJ’s, zoals DJ Roog, Dave Roelvink en Lady Bee. Maar ook bekende namen als Lucas & Steve en childsplay zijn te boeken via evenses om uw evenement om te turnen tot een evenement die u en uw gasten nooit zullen vergeten.

3. Ga voor iets origineels

Willen jullie het net iets originelers aanpakken? Ga dan voor een DJ met live muzikant. Deze combinatie geeft een lekkere twist aan veel muzieknummers. Bovendien zorgt het voor net wat meer interactie met het publiek. Een DJ met live muzikant combineert het beste van twee muziekwerelden: u heeft de sfeer van een live band op uw bruiloft samen met de opzwepende beats van de DJ. Evenses biedt diverse opties. Zo heeft u onder meer de keuze uit een DJ met saxofonist, drummer, trompet, gitarist of violist. De DJ en live muzikant geven samen een spetterend optreden. Gedurende de bruiloft speelt de muzikant in meerdere sets mee met de DJ. Of ga voor een DJ met zanger(es).

DJ met zanger(es)

Een DJ met zanger(es) combineert het live optreden van een zanger(es) met de heerlijke beats van de DJ. De zanger of zangeres is goed ingespeeld op de DJ en zingt mee met verschillende nummers. Het maakt niet uit of dit pop, rock of Nederlandse meezingers zijn.

4. Controleer of er een back-up is

Natuurlijk wilt u niet het risico lopen dat er geen muziek is op jullie huwelijksfeest. Het kan immers gebeuren dat de DJ onverwachts verhinderd is door bijvoorbeeld ziekte. Controleer van tevoren dan ook altijd of er een back-up is in geval van verhindering. Een professioneel entertainmentbureau heeft altijd een back-up stand-by staan.

5. Ga na hoe het zit met de apparatuur

Een ervaren en professionele DJ neemt altijd zijn of haar eigen apparatuur mee. U hoeft dus geen geluidsapparatuur of verlichting te regelen. Als er een muzikant meespeelt met de DJ dan plugt de muzikant zijn apparatuur in op de apparatuur van de DJ. De kabels van de geluidsapparatuur en de verlichting liggen nooit op de vloer. De DJ werkt deze zoveel mogelijk weg. U kunt altijd onze algemene voorwaarden checken voor de voorwaarden.

Is er apparatuur aanwezig op de feestlocatie? Dan kunt u dit van tevoren altijd even aangeven. De DJ houdt hier dan rekening mee.

Denk aan de dansvloer

Willen jullie echt dat iedereen danst op jullie bruiloft? Met een verlichte LED-dansvloer sporen jullie de bruiloftsgasten nog meer aan om te gaan dansen. U kunt een dansvloer huren die perfect bij de feestlocatie past. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en met diverse patronen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ouderwets verlichte discovloer? Of een vloer waarop jullie namen staan gemonteerd?

Mocht u nog andere vragen of wensen hebben kunt u altijd terecht bij 1 van de medewerkers van Evenses.

Deze zijn telefonisch en per mail bereikbaar via:

NL: 085-7920202

BE:02-8084961

Email: info@evenses.comWat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar