5 zaken die wij als artiestenbureau voor u regelen!

De meeste mensen geven een paar keer in hun leven een speciaal feest voor een speciale gelegenheid. Als je zo een feest geeft, wil je er natuurlijk verzekerd van zijn dat echt alles op rolletjes verloopt en alles tip top in orde is. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, jouw feest moet er ééntje worden die voor altijd bij de gasten in het geheugen blijft hangen. Je vraagt je alleen af: ‘Hoe moet ik dit in hemelsnaam in mijn eentje voor elkaar krijgen?!’. Het antwoord is simpel, je staat er helemaal niet alleen voor! Sinds het digitale tijdperk is het arsenaal aan opties voor entertainment voor een feest uit de spuigaten gelopen. Daardoor is het soms ook niet gek dat je door de bomen het bos niet meer ziet en denk ‘HELP! Hoe moet ik nu verder?’. Gelukkig ben je niet de enige geweest met hetzelfde probleem en dat is precies de reden waarom artiestenbureaus, zoals Evenses, zo ontzettend handig zijn bij het helpen organiseren van je feest! Denk je bij jezelf, ‘Wat moet ik daar nou mee, dat is vast niets voor mij.’, lees dan snel verder want hier zijn de 5 voordelen van het inschakelen van een artiestenbureau.

artiestenbureau nodig

1. Een oneindig aanbod

Het hebben van een keuze is een privilege waar we allemaal heel erg blij mee mogen zijn. Het hebben van te veel keuze kan soms nog wel eens de tegenovergestelde creëren. Daarom hebben wij bij Evenses ervoor gezorgd dat we jou wél kunnen voorzien van een mega uitgebreid aanbod, maar hebben wij dit wel overzichtelijk voor je gemaakt. Door de toepassing van meerdere filters in het menu, zoals ‘type feest’, ‘budget’ en ‘type entertainment’, kan er gericht gezocht worden binnen de vele mogelijkheden. Omdat iedereen wel een iets andere smaak heeft hebben wij ervoor gezorgd dat er voor ieder ook echt een perfecte optie is. Ben jij op zoek naar een scheurende rockband voor op je bruiloft, een swingende brassband voor je bedrijfsfeest of zoek je liever een rustig achtergrond trio voor tijdens een mooi diner, het is allemaal te vinden op Evenses. Zeker weten.

2. Persoonlijk advies

Hoe fijn is het als je gelijk op de eerste pagina de eerste artiest bekijkt en weet: ‘Dit is ‘m!’. Zou mooi zijn toch! Helaas blijkt het in de praktijk wel een stukje moeilijker te zijn om de perfecte artiest te vinden die perfect past binnen het plaatje van jou geslaagde evenement. Het voordeel van Evenses is dat je, niet zoals bij de meeste andere sites, alleen maar contact hebt met een computer en geautomatiseerde mails en chatbots. Er werken bij Evenses uitsluitend professionele Event Specialisten die, op het moment dat je een vrijblijvende offerte aanvraagt, gelijk contact met je op nemen om je wensen en behoeften te bespreken. Wees niet bang, ze zijn niet van die vervelende telefoonverkopers die je iets proberen aan te smeren, maar ervaren adviseurs die graag alles eraan doen om jou evenement zo mooi mogelijk te maken. Je krijgt een vaste contactpersoon die de schakel is tussen jou en de artiest(en). Wil je bijvoorbeeld meerdere artiesten of acts boeken voor een evenement dan ben je zelf liever niet bezig met al deze dingen tegelijk, het voordeel is dus dat er één aanspreekpunt is voor al het entertainment op je feest.

3. Gegarandeerde kwaliteit

Je wil natuurlijk dat alles tot in de puntjes perfect is. Maakt niet uit welk evenement. Als jij zegt dat je het zo wil, dan moet het ook zo gebeuren. Hoe vervelend zou het daarom zijn als je muzikant de helft van zijn noten vals speelt en de zangeres een paar toontjes lager dan verwacht. Oei… Dat zou niet best zijn. Gelukkig zal je dit niet overkomen wanneer je iets boekt bij Evenses. Om het niveau van ons entertainment zo hoog te houden bieden wij uitsluitend professionele muzikanten, artiesten, acteurs en entertainers aan. Iedereen die is aangesloten is van te voren zorgvuldig geselecteerd door onze Event Managers. Door ons ruime aanbod is er voor ieder budget een geschikte oplossing die voor uw evenement een geweldig optreden neer kan zetten. Ja, zelfs de goedkopere opties zijn bij ons van de hoogste kwaliteit, reken daar maar op! Na elk evenement vragen wij om feedback van de klant met betrekking tot het contact met ons, maar ook vooral over hoe de artiest heeft gepresteerd. Deze verkregen feedback zal altijd worden nagelopen met de artiest om zo er voor te zorgen dat de volgende keer de beleving nog veel beter word.

4. Altijd spelen garantie

Stel je voor, je viert je bruiloft en hebt net volmondig ‘Ja!’ gezegd tegen de liefde van je leven. De ceremonie en receptie waren perfect en zonder problemen verlopen, jou dag kan niet meer stuk. Maar dan… je telefoon gaat en het is de drummer van de band die je hebt geboekt, ‘de zanger is zijn stem kwijt en kan niet optreden’. Het enige wat je kan bedenken is totaal in paniek raken en hopen dat de locatie een radio heeft waar op gedanst kan worden. Dit kan heel anders opgelost worden! Met de ‘Altijd spelen-garantie’ van Evenses verzeker je jezelf van een geweldig optreden op jou evenement. Mocht het nou voorkomen dat jou geboekte artiest of band op het aller laatste moment afzegt of ziek wordt dan zorgen wij voor een juiste vervanging, ook voor het laatste moment! We zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tussen 9 en 23 uur zodat we altijd voor jou klaar staan, indien er iets gebeurd. Je kan er bij ons vanuit gaan dat dit voorbeeld van hierboven bijna niet voorkomt aangezien onze artiesten allemaal professionals zijn die weten hoe belangrijk hun stem is. Het kan helaas natuurlijk een keer voorkomen dat iemand echt op het laatste moment ziek wordt of persoonlijke redenen heeft om te moeten afzeggen. In ieder geval staat Evenses op dat moment voor jou klaar om een oplossing te regelen!

5. Een perfecte ervaring

Het laatste voordeel van het gebruik maken van een evenementen bureau is wel één van de belangrijkste. Wij helpen jou meedenken aan het creëren van de perfecte ervaring voor jou en dat doen we met heel veel plezier. Door onze jarenlange ervaring mogen wij toch wel stellen dat we hebben bijgedragen aan heel veel mooie ervaringen voor pasgetrouwde koppels, maar anderzijds ook de uitvaart van bijvoorbeeld een dierbare. Voor elke gelegenheid kunnen wij de beste invulling regelen, intussen al met ervaring bij meer dan 10.000 evenementen. Uit elk evenement nemen we de beste ervaringen mee en leren we veel van de feedback die we krijgen om zo de volgende evenementen nog veel beter te maken. Zo streven we elke dag weer naar een nog perfectere ervaring voor de klant en om eerlijk te zijn, dat lukt best goed!

Ben jij nou op zoek naar het perfecte entertainment voor op jou huwelijk, receptie, bedrijfsfeest of borrel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Evenses Entertainment en laat ons je helpen bij het creëren van het perfecte evenement! Wij staan 7 dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar