Een tribute van een groep ervaren muzikanten die met passie en muzikaliteit de geweldige pop-rock tunes van Alanis Morissette neerzetten. Een top band om te boeken voor uw feest, evenement of festival.

Uit liefde voor de muziek en teksten van Alanis Morissette besloot zangeres Anne van Buuren om een Alanis Morissette Tribute op te starten. Anne speelde al jaren met deze gedachte en in het najaar van 2014 was hét moment voor dit project. De juiste bandleden waren snel gevonden en meteen enthousiast om hieraan mee te werken. Het streven is om de muziek van Alanis Morissette zo zuiver mogelijk neer te zetten in de hoop de essentie te vangen die Alanis Morissette met haar nummers creëert. Breekbaar, puur, krachtig, sfeervol. Maar vooral met liefde en aandacht voor de woorden, de muziek en de artiest.

Wilt u Alanis Morissette tribute band boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw bruiloft en feest. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.