JelleB is de spontane jongen uit het noorden van Nederland die gewapend met alleen zijn gitaar iedere zaal op zijn kop weet te zetten! Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Hij is te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, festival en feest.

Altijd een spectaculair optreden

Jelle B treedt al jarenlang met veel succes op in Nederland en ver daarbuiten. Met zo’n 200 optredens per jaar kunnen we stellen dat Jelle het fantastisch goed doet. Oorspronkelijk afkomstig uit het Friese Dokkum is hij bezig om heel Nederland te veroveren. Niet alleen mateloos populair bij de studenten en de aanverwante studentenfeesten, maar ook een graag geziene gast op dorpsfeesten en in kroegen.

Militaire optredens

Jelle speelde op grote festivals, trad op voor de militairen in Afghanistan, speelde vorig jaar in Chicago en heeft bijna alle feesttenten van het land gezien. Daarnaast is hij druk bezig met een carrière op platengebied. Zijn liedjes, “De Pionier” “Mooi”,“Annabella” en “Simpel” stonden hoog in diverse hitlijsten genoteerd en werden veel gedraaid op de diverse nationale zenders.

Boekingen van JelleB

Wilt u JelleB boeken voor uw feest, festival of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Via Evenses Kunt u: