< Terug naar overzicht

Jennifer Ewbank boeken

Deze fantastische zangeres, bekend van The Voice of Holland, kunt u nu bij Evenses boeken
vanaf: 
975,-
5

Referenties

"Wat een prachtige en gevoelige stem. Piano is mijn favoriete muziekinstrument. Ze ziet eruit als een engel en ze zingt als een engel..."
Fleur
4
"Kippenvel!! Keer op keer weer. Al helemaal live, wat een stem!"
Richard
5
"Wauw, ze heeft gezongen op onze bruiloft. Het maakte de dag meer dan perfect. Dank je wel Jennifer!"
Thijs en Moniek
5

Jennifer Ewbank boeken

Jennifer Ewbank boeken

 

Jennifer Ewbank heeft een prachtige stem en schrijft daarbij haar eigen nummers. U kunt haar nu bij Evenses boeken. Ze is in te huren voor uw bruiloft, festival, bedrijfsfeest, receptie en jubileum.

 

Jennifer Ewbank is op 27 juli 1987 geboren, als dochter van een Engelse vader en een Nederlandse moeder. Ze is een singer songwriter en een getalenteerd muzikant. Jennifer is bekend van de eerste editie van de wereldberoemde tv show 'The Voice of Holland', waar ze in 2010 aan meedeed. Ze kwam tot de halve finales. Na haar deelname aan The Voice bracht ze haar debuutalbum 'London Tree' uit. Ze kwam daarmee op nummer 9 te staan in de Nederlandse albumlijsten. 

 

Jennifer kon al zingen voordat ze kon tellen en is altijd geïnteresseerd geweest in muziek. Haar interesse in muziek is niet heel gek. Haar oudere broer John, is een van de meest bekende en succesvolle songwriter en producer in Nederland. Broer en zus werkten samen aan Jennifers eerste album, waar ze samen een duet hebben opgenomen. 

 

Tegenwoordig is Jennifer op allerlei evenementen te zien. Op festivals, kasteelconcerten, theaters, kerken, bruiloften, maar ook zakelijke evenementen. Als toevoeging aan haar optredens, is ze begonnen met het schrijven van op maat gemaakte liedjes voor stellen die gaan trouwen. 

 

Boekingen Jennifer Ewbank

 

Wil u Jennifer Ewbank boeken voor uw receptie, diner of borrel? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

540183 358536670856692 1799169431 n

Soul Percussive

DJ & Band, DJ & Zang, DJ & Saxofoon, DJ & Percussie

Soul Percussive

DJ & Band, DJ & Zang, DJ & Saxofoon, DJ & PercussieDeze feest act combineert een top DJ met een saxofonist, percussionist en (optioneel) zangeres.695,-Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. 895,-Lees meer
bruidsfotograaf huren

Bruidsfotograaf

Fotograaf

Bruidsfotograaf

FotograafDe bruidsfotograaf maakt een prachtige trouwreportage van uw bruiloft en trouwdag.295,-Lees meer
Joni Summer boeken bruiloft

Joni Summer

Joni Summer

Joni Summer is een zangeres-pianiste en betovert iedereen met haar prachtige warme stem.345,-Lees meer