< Terug naar overzicht

Kenny B boeken

Kenny B is de Surinaams-Nederlandse reggae zanger, die in Nederland doorbrak met 'Parijs'
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Wat een mooie muziek, ga zo door, love it! "
Laura & Rob
4
"Toen Kenny B, Jij bent de liefde, op onze bruiloft zong, was iedereen geraakt. Wat was dát mooi! "
Joyce V.
5
"Hij was bij mij op school en ik heb een foto en handtekening! "
Michelle
5
0

Kenny B boeken

Kenny B boeken

 

 Kenny B, Kenneth Bron is zijn volledige naam, maar als zanger staat hij bekend onder de naam Kenny B, is een Surinaams-Nederlands zanger, oud-militair en vredesonderhandelaar. In de jaren tachtig diende hij in het Nationale Leger van Suriname, waaronder als politiek commissaris. Kenny B heeft zich laten inspireren door Bob Marley. Na diverse succesvolle albums in het Engels, Aucaans en Sranantongo stapt Kenny B over op het Nederlands.

 

Sinds 1991 woont Kenny B al in Nederland, maar heeft  tot 2014 in het Engels, Sranantongo en Aucaans opgetreden. Hiermee heeft hij verschillende hits in de Surinaamse hitlijsten en stond met 'A sama' de drie weken op nummer 1. Het eerste Nederlandstalige nummer, kwam in 2015 uit en is hierna uitgeroepen tot Top Song. Hierna kwam de hit 'Parijs' uit, dit nummer bereikte al snel de nummer 1-postie van de Nederlandse hitlijsten. Het lied met als bekendste tekstregel "Praat Nederlands met me" werd vele miljoenen malen gedraaid via Spotify en behaalde meervoudig platina. Kenny B treedt op in Nederland, naastliggende Europese landen  en Suriname. Daarnaast zet hij zich in voor andere artiesten en voor auteursrechten van Surinaamse musici.

 

Boeken van Kenny B

 

Wilt u Kenny B boeken voor uw bedrijfsfeest, jubileum of evenement? Deze zanger is te huren voor uw bruiloft of festival. Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Anderen bekeken ook

Alain Clark reserveren

Alain Clark boeken

Bekende zangers

Alain Clark boeken

Bekende zangersAlain Clark bekend als zanger, gitarist, componist en producer.2999,-Lees meer
mr probz boeken feest evenement

Mr Probz boeken

Bekende zangers

Mr Probz boeken

Bekende zangersWaves zorgde voor zijn doorbraak in Nederland. Hij en zijn zwoele stem zijn bij ons te boeken.2999,-Lees meer
nielson boeken bruiloft evenement

Nielson boeken

Bekende zangers

Nielson boeken

Bekende zangersMeezingers als 'Sexy Als Ik Dans' maken uw feest onvergetelijk!7645,-Lees meer