VanVelzen boeken

Van Velzen is een Nederlandse artiest die al jarenlang bekendheid geniet. Veel mensen kennen hem van zijn muziek, maar ook van The voice of Holland. Via Evenses kunt u deze act boeken. VanVelzen is in 2006 voor het eerst te horen met zijn debuutsingle ‘Baby Get Higher’. De veelzijdige muzikant maakt direct een blijvende indruk.

Nu – drie albums, zestien singles, vijf awards, een Gouden Harp, twee theatertours en oh zo vele optredens verder – is hij niet meer weg te denken van radio, televisie, en festivalpodia. En het blijft niet bij zingen en liedjes schrijven alleen; samen met zijn band staat hij garant voor een vlammende liveshow. Niet alleen vóór, maar vooral ook mét zijn publiek deelt hij zijn muzikale energie. VanVelzen verwoordt zijn ervaringen altijd in pakkende songs. In nieuwe songs als ‘Song for Furaha’ (uitgebracht rondom 3FM Serious Request 2014) en de kersverse single ‘Call It Luck’ hoor je al deze inspiratie en positiviteit 100% terug. En ook op het album wat later in 2015 verschijnt, klinkt dit door. Bereid je dus alvast voor op zonnige tijden, want live ga je deze frisse en positieve sound van VanVelzen volop beleven!

Boekingen VanVelzen

Wilt u VanVelzen boeken voor uw bedrijfsfeest, feest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw huwelijksfeest en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van VanVelzen.