< Terug naar overzicht

VanVelzen boeken

Roel van Velzen, bekend als VanVelzen, is een getalenteerde Nederlandse zanger!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Van Velzen is een performer in hart en nieren, ik heb hem nu 3 keer mogen zien optreden en wow! hij blijft mij verbazen!"
Elsemieke de Laat
5
"Helemaal super gedaan, ik heb me super vermaakt"
Kim
5
"Mooi optreden! Niet zo'n grote man, maar zo'n mooi groot geluid."
Lieve
4

VanVelzen boeken

VanVelzen boeken

 

Van Velzen is een Nederlandse artiest die al jarenlang bekendheid geniet. Veel mensen kennen hem van zijn muziek, maar ook van The voice of Holland. Via Evenses kunt u deze act boeken. VanVelzen is in 2006 voor het eerst te horen met zijn debuutsingle ‘Baby Get Higher’. De veelzijdige muzikant maakt direct een blijvende indruk.

 

Nu – drie albums, zestien singles, vijf awards, een Gouden Harp, twee theatertours en oh zo vele optredens verder – is hij niet meer weg te denken van radio, televisie, en festivalpodia. En het blijft niet bij zingen en liedjes schrijven alleen; samen met zijn band staat hij garant voor een vlammende liveshow. Niet alleen vóór, maar vooral ook mét zijn publiek deelt hij zijn muzikale energie. VanVelzen verwoordt zijn ervaringen altijd in pakkende songs. In nieuwe songs als ‘Song for Furaha’ (uitgebracht rondom 3FM Serious Request 2014) en de kersverse single ‘Call It Luck’ hoor je al deze inspiratie en positiviteit 100% terug. En ook op het album wat later in 2015 verschijnt, klinkt dit door. Bereid je dus alvast voor op zonnige tijden, want live ga je deze frisse en positieve sound van VanVelzen volop beleven!

 

Boekingen VanVelzen

 

Wilt u VanVelzen boeken voor uw bedrijfsfeest, feest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw huwelijksfeest en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van VanVelzen. 

Anderen bekeken ook

Alain Clark reserveren

Alain Clark boeken

Bekende zangers

Alain Clark boeken

Bekende zangersAlain Clark bekend als zanger, gitarist, componist en producer.2999,-Lees meer
marco borsato boeken

Marco Borsato boeken

Bekende zangers

Marco Borsato boeken

Bekende zangersMarco Borsato is een echte Hollandse held met hits als 'Rood' en 'Vrij zijn' 2999,-Lees meer
mr probz boeken feest evenement

Mr Probz boeken

Bekende zangers

Mr Probz boeken

Bekende zangersWaves zorgde voor zijn doorbraak in Nederland. Hij en zijn zwoele stem zijn bij ons te boeken.2999,-Lees meer
Anouk boeken

Anouk boeken

Bekende zangeressen

Anouk boeken

Bekende zangeressen Boek Anouk en één van Nederlands bekendste artiesten staat te schitteren op uw podium!2999,-Lees meer