Kerstborrel organiseren? Zo pak je het aan!

kerstborrel-organiseren.jpg

Kerstborrel organiseren?

Wilt u een kerstborrel organiseren voor uw bedrijf of club? Dan wilt u natuurlijk dat uw feest een succes wordt. Hiermee maakt u immers een super goede indruk op de gasten. Om uw kerstfeest soepel te laten verlopen, is het een aanrader om op tijd met de organisatie te beginnen. Alleen hoe pakt u dit aan? Wij geven u een aantal tips om uw kerstfeest tot een succes te maken.

Direct hulp met de organisatie van uw kerstborrel? Neem dan contact met ons op!

  • Kerst boodschap

Het uitgangspunt bij het organiseren van een kerstborrel is de boodschap die u op de gasten wilt overbrengen. Zo kan u terugblikken op het afgelopen jaar en de doelen voor het nieuwe jaar bekendmaken. Verder draait de kerstborrel natuurlijk ook om de gezelligheid en de saamhorigheid. Samen met u collega’s of clubleden sluit u het jaar op een informele manier af.

  • Maak een planning

De organisatie van uw kerstborrel- of feest loopt helemaal perfect als iedereen zich aan een vaste planning houdt. Dit zorgt voor overzicht. Iedereen weet dan wat en wanneer iets wordt uitgevoerd en wie dit doet. Als u een planning maakt, heeft u ook direct overzicht in het aantal mensen dat er nodig zijn om uw kerstborrel- of feest te realiseren.

  • Het budget

Het is belangrijk dat alle activiteiten op de kerstborrel binnen het budget vallen. Dit moet dus voldoende zijn om alle kosten mee te dekken. Neem er genoeg de tijd voor om het budget te begroten en denk zowel aan de grote als de kleine kostenposten, zoals muziek, de catering, cadeautjes, decoratie en eventueel een locatie. Probeer binnen uw budget wat speling te houden. Dit is het meest gunstige, want zo kunnen onverwachte kosten ook betaald worden.

  • Stel een team samen

Het is haast onmogelijk om alleen een kerstborrel- of feest te organiseren. Bovendien is er dan ook geen ruimte voor ideeën van anderen. Stel dus een team samen. Het is belangrijk dat de teamleden goed met elkaar kunnen samenwerken en dat ieder lid iets aan de groep toevoegt. Samen organiseren jullie een geweldige kerstborrel of een spetterend kerstfeest.

  • De uitnodigingen versturen

Het versturen van de uitnodigingen voor uw kerstborrel is natuurlijk erg belangrijk. Zodra de datum van de kerstborrel of het feest vaststaat, kunt u de uitnodigingen versturen. Doe dit 4 tot 6 weken voor het feest. Zo kan iedereen er rekening mee houden en het feest in de agenda plannen.

  • Kerstborrel muziek

Een kerstborrel- of feest zonder muziek is natuurlijk geen echt feest. De muziek vormt een belangrijk onderdeel voor een geslaagde kerstborrel. Alleen welke act past nu bij jouw kerstborrel? Om u wat op weg te helpen, hebben wij alvast wat ideetjes opgesomd.

Zanggroep Christmas Quartet

De sfeervolle zanggroep Christmas Quartet bestaat uit drie zangeressen en één gitarist. Ze zingen de mooiste kerstliedjes voor u, tijdens de kerstborrel. Met hun smaakvolle meerstemmige arrangementen en fijne gitaarspel, brengt dit kwartet iedereen in de kerststemming. Tijdens uw kerstborrel brengt Christmas Quartet een breed repertoire aan kerstliedjes, van echte klassiekers tot aan moderne kerstnummers.

Kerstduo Merry Times

Dit ervaren duo bestaat uit een zangeres en een pianist. Samen zorgen ze voor een warme sfeer op uw kerstborrel. Het repertoire van dit duo is afwisselend: van traditionele kerst-jazz nummers tot aan moderne popnummers, zoals ‘Santa Claus is Coming to Town’ en ‘All I want for Christmas’. Pop, jazz en kerstmuziek: Kerstduo Merry Times speelt het allemaal. Wilt u wat meer dan een pianist en een zangeres? Dan kunnen wij deze act voor u uitbreiden met een saxofonist, contrabassist en/of drummer. Evenses heeft verschillende kerstduo’s beschikbaar.

Jazzy Little Xmas

Jazzy Little Xmas speelt een jazzy en intiem kerstrepertoire. Het duo speelt old time favorites van artiesten als Louis Armstrong, Frank Sinatra of Marilyn Monroe. Dit zijn nummers als ‘White Christmas’, ‘Santa Baby’ en ‘Fly me to the Moon’. Kortom; de perfecte kerstmuziek voor een kerstborrel- of feest. Jazzy Little Xmas bestaat uit een zangeres en een gitarist. Het duo kan worden uitgebreid met een violist, bassist, drummer en/of een tweede zangeres. U kunt de band dus helemaal op uw voorkeuren laten aansluiten.

Muzikale Kerstman

Laat de Muzikale Kerstman uw feest of borrel bezoeken. Deze rasechte entertainer speelt de meest sfeervolle klanken op zijn saxofoon. De Muzikale Kerstman speelt geweldig saxofoon en laat bekende kerstnummers horen, waardoor iedereen direct in de kerststemming komt. Dankzij zijn handige accuversterker is hij mobiel inzetbaar en treedt hij zowel binnen als buiten op.

  • Leg je kerstborrel vast

Het is natuurlijk erg leuk om uw kerstborrel- of feest vast te laten leggen door een fotograaf of videograaf. Uw gasten zien er allemaal mooi uit en zijn klaar om op de foto te gaan. Evenses werkt uitsluitend met ervaren fotografen en videografen die kwaliteit leveren. Hier zijn ze ook op geselecteerd. Uw hebt de keuze uit verschillende soorten fotografen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de fotograaf van vroeger of een polaroid fotograaf? Natuurlijk kun u ook kiezen voor een bedrijfsfotograaf of een standaard fotograaf.

Polaroid fotograaf

Polaroids zijn weer helemaal hip en heel handig voor een feest of kerstborrel. De jongens of meiden lopen met polaroids op je feest rond en maken foto’s van de gasten. Dit is een groot succes en iedereen heeft dan een herinnering van je feest.

Bedrijfsfotografie

Met een professionele fotoreportage van uw kerstborrel- of feest breng u, uw onderneming nog meer in kaart. Iets dat weer een goede reclame is voor uw bedrijf. Evenses biedt bedrijfsfotografie voor diverse gelegenheden, zoals een kerstborrel- of feest. Van een korte fotoreportage tot aan een avondvullende reportage.

Videograaf

Een professionele filmreportage van uw kerstfeest is natuurlijk een erg leuke herinnering voor uw gasten. De bedrijfsvideograaf legt uw feest op een perfecte manier vast. Uw kunt deze video niet alleen zien als een aandenken, maar ook als een bewegend visitekaartje naar de buitenwereld en toekomstige klanten of werknemers.

  • Eten en drinken

Een feest of borrel is natuurlijk niet compleet zonder eten en drinken. Wat betreft de catering bieden wij u tal van opties, zoals een champagnetoren, een frietkraam en een cocktailbar. Of wat dacht u van een oer-Hollandse poffertjeskraam?

Huur een poffertjeskraam

Wilt u, uw gasten trakteren op iets lekkers? Wat dacht u dan van een poffertjeskraam? Deze heerlijke lekkernijen kunnen op ieder moment gegeten worden, dus ook met kerst. Want wat is er nu lekkerder dan een heerlijk bord poffertjes met poedersuiker en roomboter? In de poffertjeskraam worden poffertjes gemaakt voor al u gasten. Iedereen kan dus genieten van lekkere warme poffertjes.

Bedrijfspakket voor je kerstfeest

Het organiseren van een kerstborrel- of feest kost heel veel tijd (en stress). Met een op maat samengesteld bedrijfspakket bespaart u veel tijd en stress. Hiermee was het nog nooit zo makkelijk om een succesvol feest te organiseren. Met een bedrijfspakket van Evenses is uw kerstfeest in één keer voor u geregeld en bent u er zeker van dat uw kerstborrel een succes wordt.

Kerst muzikantenNiet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar