Het duo verschijnt met zangeres en pianist en zij zorgen dat u er met de kerstviering warm bij komt te zitten. Het duo zal het traditionele kerst-jazz repertoire, afgewisseld door mooi kersthits zoals 'All I Want for Christmas' en 'Santa Claus is Coming to Town' spelen.

De act Merry Times kan door verschillende muzikanten ingevuld worden en is uit te breiden met contrabassist, saxofonist en/of drummer. Deze act is dus uitermate geschikt als muzikale omlijsting voor uw kerstborrel, kerstdiner of bij de kerstviering. Wij hebben meerdere duo's beschikbaar die optredens van een vergelijkbaar niveau kunnen verzorgen. Zo kunnen wij altijd beschikbaarheid garanderen tijdens de december maand.

Wilt u een act boeken die perfect inzetbaar is voor uw kerstdiner, kerstborrel of kerstviering? Dan valt dit duo zeker goed in de smaak met de leukste pop, jazz en kerstmuziek. Ze zijn te boeken voor zowel achtergrondmuziek als op de voorgrond! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord!