Leaving Laura is een akoestische act die altijd de juiste sfeer op iedere gelegenheid weet te brengen dankzij haar muzikaliteit. U kunt Leaving Lara deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken bij Evenses. Dit duo of trio is te huren voor diverse gelegenheden zoals uw bedrijfsfeest, evenement, bruiloft en evenement.

 

De naam Leaving Lara is ontstaan in 2013 toen Lara besloot te backpacken. Tijdens deze reis door Zuid-Oost Azië heeft zij op ieder podium opgetreden die zij tegenkwam. Dankzij de jamsessies, gastoptredens en karaokemachines is de vlam aangewakkerd voor Lara om haar muzikale ambities in Nederland voort te zetten. In Nederland heeft Laura zich weten te omringen door muzikale talenten en is inmiddels al 2 jaar actief als zangeres en treedt zij in duo, en trio formaties op bij o.a. bruiloften, recepties, stadsfeesten en kroegen. Het reportoire van Leaving Lara varieert van de laatste hits tot de schatten uit het verleden.

 

Wilt u Leaving Laura boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw receptie of verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.