< Terug naar overzicht

Leaving Lara

Lara Leaving brengt op iedere gelegenheid de juiste sfeer. Te boeken bij Evenses
5

Referenties

"Ik heb echt genoten tijdens het optreden van Leaving Lara. Zij wist precies de goede sfeer neer te zetten. Alles was ook heel makkelijk geregeld"
Piet Robbeman
5
"Echt een top optreden neergezet. We hoopten voor een intieme sfeer en dat wist Lara perfect neer te zetten. Ook was de interactie met het publiek heel leuk. Hierdoor zat iedereen op hetzelfde niveau."
Christa de Groot
0
"Dankjewel Lara voor het optreden. Echt super! Ik heb een heerlijke avond gehad dankzij jullie optreden."
Laura van den Ende
5

Leaving Lara

Leaving Laura is een akoestische act die altijd de juiste sfeer op iedere gelegenheid weet te brengen dankzij haar muzikaliteit. U kunt Leaving Lara deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken bij Evenses. Dit duo of trio is te huren voor diverse gelegenheden zoals uw bedrijfsfeest, evenement, bruiloft en evenement.

 

De naam Leaving Lara is ontstaan in 2013 toen Lara besloot te backpacken. Tijdens deze reis door Zuid-Oost Azië heeft zij op ieder podium opgetreden die zij tegenkwam. Dankzij de jamsessies, gastoptredens en karaokemachines is de vlam aangewakkerd voor Lara om haar muzikale ambities in Nederland voort te zetten. In Nederland heeft Laura zich weten te omringen door muzikale talenten en is inmiddels al 2 jaar actief als zangeres en treedt zij in duo, en trio formaties op bij o.a. bruiloften, recepties, stadsfeesten en kroegen. Het reportoire van Leaving Lara varieert van de laatste hits tot de schatten uit het verleden.

 

Wilt u Leaving Laura boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw receptie of verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer