Licht en geluid boeken voor uw feest

Licht en geluid verhuur.jpg

Is het weer tijd voor een feestje? Dan betekent dit natuurlijk dat er muziek moet komen. Zonder muziek is een feest natuurlijk geen feest. Naast geluid is licht ook van belang. Met een goede feestverlichting bepaalt u de sfeer van het feest. Waar moet u allemaal rekening mee houden als je licht en geluid nodig hebt op uw feest?

1. Ga na of de feestlocatie geschikt is voor lichtapparatuur

Fel tl-licht doet natuurlijk niets voor de sfeer op uw feest. Hiermee geeft u uw gasten het gevoel dat ze in de wachtkamer van de tandarts zijn. Iets dat absoluut niet bevorderlijk is voor de feeststemming. Goede sfeerverlichting is dan ook van essentieel belang.

Heeft u een feestlocatie gevonden? Controleer dan eerst of de ruimte ook geschikt is voor de lichtapparatuur. De installaties mogen niet in de weg staan voor de gasten. Als de lichtinstallaties moeten worden opgehangen, dan moet dit mogelijk zijn. Een lichtbrug is een zeer goede oplossing om diverse lichteffecten mee te creëren.

2. Controleer of de ruimte groot genoeg is voor de geluidsapparatuur

Professionele geluidsapparatuur komt niet goed tot zijn recht in een kleine ruimte. Hoe goed de geluidsapparaat ook is, als de ruimte te klein is, komt het geluid niet goed over. De specialisten van Evenses weten precies welke geluidsapparatuur u nodig heeft voor uw feestlocatie.

3. Zorg voor voldoende stroomvoorziening

Wanneer u thuis of op een locatie een feest organiseert, dan moet er voldoende stroomvoorziening aanwezig zijn. Zorg ervoor dat er altijd voldoende stroomvoorziening is. Wanneer de aangesloten licht- en geluidsapparatuur veel stroom nodig heeft en er ook andere elektronica op dezelfde stroomgroep is aangesloten, dan is het verstandig om de apparaten die u niet gebruikt van het stroom te halen. Bij een groot feest of event is het een aanrader om een stroomgenerator te gebruiken.

4. Houd rekening met het type feest dat u organiseert

Wanneer u een groot feest voor 200 tot 700 personen organiseert heeft u een groter geluids- en lichtsysteem nodig dan wanneer u een kleiner verjaardagsfeestje voor maximaal honderd personen organiseert. Voor een kleiner feest heeft u dus geen opvallend grote installatie nodig, maar heeft u genoeg aan een klein systeem. Bovendien hangt het er ook vanaf waar en wanneer u het feest organisatie. Het huren van een lichtinstallatie geeft een feest extra sfeer, maar als u het feest overdag in uw tuin houdt, dan heeft u natuurlijk geen licht nodig. Het huren van geluidsapparatuur is dan voldoende.

5. Zorg voor de juiste techniek

Huur altijd licht en geluid bij een professioneel bureau dat over de juiste apparatuur beschikt. U weet dan zeker dat de DJ of band een goede show kan neerzetten.

Het is logisch dat u niet weet welke techniek bij uw feest past. Om deze reden helpt Evenses u graag.

Verschillende soorten apparatuur voor licht en geluid

Bij ons kunt u apparatuur huren voor licht en geluid. Voorbeelden hiervan zijn:

Een complete geluidsinstallatie

DJ apparatuur

Verlichting

Discoverlichting

Met de juiste geluidsapparatuur en een spectaculaire lichtshow zorgt u voor de perfecte sfeer op uw feest. Wanneer u licht en geluid inhuurt, dan levert en installeert een professionele geluidstechnicus alle apparatuur. U bent er dus zeker van dat alles op de juiste manier wordt geïnstalleerd en dat de apparatuur perfect werkt op uw feest.

Altijd een passend licht- en geluidssysteem voor uw feest

Wat betreft de licht- en geluidssystemen bieden wij u diverse opties, zoals:

Een luxe DJ-show

Een lasershow

Een luxe lichtshow

Een DJ booth

Mengpanelen

Luxe DJ-show

Onze luxe DJ-show beschikt over alle ingrediënten voor hét perfecte feest. Deze service biedt u de zekerheid van een goede show, een prachtige lichtshow én fantastisch geluid. De show is inclusief een allround party DJ, een LED DJ-booth, een indrukwekkende lichtshow met vier spectaculaire lichteffecten en professionele DJ- en geluidsapparatuur. Met de luxe DJ-show bent u in een keer klaar. Dit betekent dat u zich nergens mee bezig hoeft te houden en kunt genieten van uw feest.

De allround party DJ brengt uw gasten in de juiste stemming en zorgt ervoor dat ze een geweldige avond beleven. Evenses werkt met een groot team van DJ’s. Dit betekent dat u altijd de garantie hebt dat de luxe DJ-show doorgaat.

Een lasershow

Organiseert u een groot feest? Dan is een lasershow een echte aanrader. De lasershow kan gebruikt worden als extra effect tijdens een optreden van een band of een DJ. Onze professionele lasershow biedt u tal van mogelijkheden. Zo heeft u onder meer de keuze uit een live beam lasershow of een voorgeprogrammeerde show op maat. Een ander groot pluspunt van de lasershow is dat er ook logo’s, special effects en animaties in kunnen worden verwerkt. Dit betekent dat u de show dus helemaal kunt aanpassen aan uw feest. Hoe leuk is dat?

Laat uw gasten dansen op een verlichte dansvloer

Wilt u er echt zeker van zijn dat uw gasten gaan dansen? Dan lukt u dit met een verlichte dansvloer. Met een dansvloer op uw feest spoort u uw gasten aan tot dansen. Het is de sfeermaker voor ieder feest. Bij Evenses huurt u een dansvloer die kan worden aangepast aan het thema van uw feest en de grootte van de feestlocatie. U kunt kiezen uit de volgende vier dansvloeren:

Disco verlichte dansvloer

Smart verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Deluxe verlichte dansvloer

Exclusive verlichte dansvloer

Disco verlichte dansvloer

Geeft u een feest met een discothema? Of wilt u een knalfuif organiseren? Dan hoort daar natuurlijk een disco verlichte dansvloer bij. De kleuren van de dansvloer veranderen continu en dit geeft een zeer leuk effect.

Smart verlichte dansvloer

Zoekt u een voordelige dansvloer? Dan is onze smart verlichte dansvloer een goede keuze. Met deze LED dansvloer maakt u uw feest onvergetelijk. De smart verlichte dansvloer kunt u vormgeven in de sfeer van uw feest. Zo heeft u de keuze uit verschillende kleuren en patronen. Een ding is zeker: met de LED dansvloer wordt uw feest en groot dansfeest.

Premium verlichte dansvloer

De premium verlichte dansvloer biedt u tal van mogelijkheden. Dit betekent dat u de vloer helemaal op uw feestthema en de feestlocatie kunt aanpassen. De vloer bevat 25 heldere LED-spots die tal van kleuren, patronen en effecten aangeven.

Deluxe verlichte dansvloer

Organiseert u een themafeest of een bedrijfsfeest? Dan is onze Deluxe verlichte dansvloer een zeer goede keuze. Met deze vrolijk gekleurde ‘full colour’ dansvloer brengt u uw gasten direct in de feeststemming. U bepaalt zelf wat de vloer aangeeft. Dit kunnen patronen, kleuren of afbeeldingen zijn, maar ook uw bedrijfslogo.

Exclusive verlichte dansvloer

Met de exclusive verlichte dansvloer maakt u veel indruk op uw gasten. U bepaalt zelf wat deze dansvloer met pixels weergeeft. U kunt dus zelf de afbeeldingen, patronen en kleuren kiezen. Een groot voordeel van deze dansvloer is dat de overgangen heel mooi worden weergegeven. Onze exclusive verlichte dansvloer is de meest uitgebreide en geavanceerde optie.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar