Lekker ontspannen met de stoelmassage!

Masseurs inhuren massage.jpg

De laatste maanden van het jaar is het vaak nog erg druk. Zo ook op het werk. Bij veel bedrijven moeten er nog wat projecten worden afgerond en dit kan voor flink wat stress zorgen. Om het beste uit uw werknemers te halen en ze een momentje van ontspanning te geven, verzorgt Evenses stoelmassages op locatie. Dit is dé manier om te ontspannen. Wat is een stoelmassage precies? En wat zijn de voordelen ervan?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om stoelmassage in te zetten als middel tegen stress en andere werkgerelateerde klachten.

Wat is een stoelmassage?

Eigenlijk zegt het woord het al: een stoelmassage is een massage waarbij u op een speciale massagestoel zit en u wordt gemasseerd. Het is een drukpuntmassage van de nek, schouders, rug, armen en handen. De massage wordt uitgevoerd door de kleren heen. Dit betekent dat u zich dus niet hoeft uit te kleden.

Wat zijn de voordelen van een stoelmassage?

Een stoelmassage op kantoor kan u tal van voordelen opleveren. Zo heeft een stoelmassage de volgende effecten:

Het voorkomt RSI-klachten

Het werkt ontspannend

Het zorgt voor meer energie

Het werkt motiverend

Het verlaagt stress

Het verlaagt het ziekteverzuim

Het voorkomt RSI-klachten

Een stoelmassage is een zeer effectieve en fijne manier om spanningsklachten te verminderen. De massage zorgt ervoor dat het lichaam sneller herstelt van de effecten die lang zitten en langdurig beeldschermwerk op iemand hebben. Door regelmatig een stoelmassage te ondergaan, worden spanningsklachten vermindert of voorkomen. Dit voorkomt ook weer RSI-klachten.

Het werkt ontspannend

Een stoelmassage helpt u om te ontspannen. Iets dat ieder mens nodig heeft. Tijdens een massage hoeft u even niet te denken aan de vele dingen die u nog moet doen. Het zorgt dan ook voor ontspanning. De stoelmassage wordt altijd uitgevoerd in een ergonomische stoel. In deze comfortabele stoel kunt u genieten van een prettig ontspanningsmomentje.

Het zorgt voor meer energie

Na een ontspannen stoelmassage voelt u zich weer als herboren. U heeft weer meer energie. Iets dat u tijdens de laatste, vooral drukke, weken van het jaar goed kunt gebruiken.

Het werkt motiverend

Een stoelmassage verlaagt niet alleen de stress, maar werkt ook zeer motiverend. Doordat een massage stressverlagend werkt en voor meer energie zorgt, heeft u weer meer zin in uw werk. Na de massage voelt u zich vitaler en gemotiveerder om weer aan het werk te gaan.

Het verlaagt stress

Een stoelmassage verlaagt stress op diverse manieren. Tijdens de massage kunt u niets doen. U kunt het dan ook zien als een verplichte pauze, waarin u even een momentje heeft om tot uzelf te komen. Daarmee is de massage al stressverlagend.

Daarnaast zorgen de aanrakingen van de masseur ervoor dat u lichaam endorfine produceert, oftewel het gelukshormoon. Endorfine remt de aanmaak van het stresshormoon, waardoor stress wordt verminderd.

Het verlaagt het ziekteverzuim

Een stoelmassage verlaagt niet alleen de geestelijke stress, maar ook de lichamelijke. Als iemand stress ervaart, heeft dit ook invloed op zijn of haar gezondheid. Het afweersysteem is dan vermindert, waardoor een persoon sneller ziek is. Een massage verlaagt de lichamelijke stress, omdat het de bloedbaan verwijdt en de bloeddoorstroom verhoogt. Hierdoor verdwijnen de afvalstoffen sneller uit het lichaam en komt er al snel meer zuurstof in de weefsels. Dit leidt weer tot een beter afweersysteem en minder stress. En een betere weerstand betekent ook weer minder ziekte. Een stoelmassage verlaagt dan ook het ziekteverzuim onder werknemers.

Interesse in een ontspannende stoelmassage?

Heeft u interesse in een ontspannende stoelmassage? Dan boekt u deze bij Evenses. Met een stoelmassage geeft u uw werknemers een ontspannen verrassing. Daarnaast is de massage niet alleen een fijn ontspanningsmoment voor op kantoor. Het is ook een mooie toevoeging op een evenement, zoals een bedrijfsfeest, beurs of productpresentatie. Als u een stoelmassage boekt, dan is dit inclusief een ergonomische massagestoel, een massage en een professionele masseur.

Een massage duurt ongeveer 25 minuten, maar dit kan ook langer. Hoe lang een massage precies duurt, hangt weer af van uw wensen en voorkeuren. Natuurlijk denken wij hierin graag met u mee. Een groot voordeel van een stoelmassage is dat het weinig ruimte inneemt. Ook als u een bijeenkomst organiseert op een kleinere locatie is er ruimte voor de massagestoel.

Evenses werkt met professionele masseurs

Evenses beschikt over een landelijk netwerk van professionele masseurs. Dit betekent dat wij overal een goede stoelmassage voor u kunnen verzorgen. De professionele masseurs beschikken over tal van massagetechnieken. Ze weten dus precies wat iemand voor soort massage nodig heeft. Natuurlijk worden de massages enkel uitgevoerd op een ergonomische massagestoel.

Een stoelmassage voor tal van gelegenheden

Onze masseurs zijn beschikbaar voor tal van gelegenheden. Bovendien is het mogelijk dat ze zich aanpassen aan de gelegenheid. Organiseert u bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een productpresentatie? Dan zorgen wij ervoor dat ze kleding dragen met uw bedrijfslogo erop. Houdt u een themafeest? Dan komen ze in de sfeer van uw feest. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat ze Aziatische kleding dragen als u een feest organiseert met een Oosters thema.

Grote publiekstrekker

Een massagestoel is een grote publiekstrekker bij uw event of uw productpresentatie. De kans is groot dat bezoekers veel langer bij uw stand blijven staan of op uw event blijven. Bovendien zorgt de stoelmassage voor een goede herinnering aan uw event of productpresentatie. De massage zorgt bij veel gasten voor een positieve associatie met uw bedrijf, merk, dienst of product. Een stoelmassage van Evenses is landelijk inzetbaar in heel Nederland en België.

Massagestoel inzetten op uw event?

Wilt u een massagestoel huren voor uw kantoor? Of wilt u deze inzetten op een event? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze eventmanagers vertellen u graag meer over het huren van een stoelmassage op locatie. Bovendien voorzien zij u graag van een advies op maat als u een evenement, bedrijfsfeest of productpresentatie wilt organiseren.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar