Lekker ontspannen met de stoelmassage!

Masseurs inhuren massage.jpg

De laatste maanden van het jaar is het vaak nog erg druk. Zo ook op het werk. Bij veel bedrijven moeten er nog wat projecten worden afgerond en dit kan voor flink wat stress zorgen. Om het beste uit uw werknemers te halen en ze een momentje van ontspanning te geven, verzorgt Evenses stoelmassages op locatie. Dit is dé manier om te ontspannen. Wat is een stoelmassage precies? En wat zijn de voordelen ervan?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om stoelmassage in te zetten als middel tegen stress en andere werkgerelateerde klachten.

Wat is een stoelmassage?

Eigenlijk zegt het woord het al: een stoelmassage is een massage waarbij u op een speciale massagestoel zit en u wordt gemasseerd. Het is een drukpuntmassage van de nek, schouders, rug, armen en handen. De massage wordt uitgevoerd door de kleren heen. Dit betekent dat u zich dus niet hoeft uit te kleden.

Wat zijn de voordelen van een stoelmassage?

Een stoelmassage op kantoor kan u tal van voordelen opleveren. Zo heeft een stoelmassage de volgende effecten:

Het voorkomt RSI-klachten

Het werkt ontspannend

Het zorgt voor meer energie

Het werkt motiverend

Het verlaagt stress

Het verlaagt het ziekteverzuim

Het voorkomt RSI-klachten

Een stoelmassage is een zeer effectieve en fijne manier om spanningsklachten te verminderen. De massage zorgt ervoor dat het lichaam sneller herstelt van de effecten die lang zitten en langdurig beeldschermwerk op iemand hebben. Door regelmatig een stoelmassage te ondergaan, worden spanningsklachten vermindert of voorkomen. Dit voorkomt ook weer RSI-klachten.

Het werkt ontspannend

Een stoelmassage helpt u om te ontspannen. Iets dat ieder mens nodig heeft. Tijdens een massage hoeft u even niet te denken aan de vele dingen die u nog moet doen. Het zorgt dan ook voor ontspanning. De stoelmassage wordt altijd uitgevoerd in een ergonomische stoel. In deze comfortabele stoel kunt u genieten van een prettig ontspanningsmomentje.

Het zorgt voor meer energie

Na een ontspannen stoelmassage voelt u zich weer als herboren. U heeft weer meer energie. Iets dat u tijdens de laatste, vooral drukke, weken van het jaar goed kunt gebruiken.

Het werkt motiverend

Een stoelmassage verlaagt niet alleen de stress, maar werkt ook zeer motiverend. Doordat een massage stressverlagend werkt en voor meer energie zorgt, heeft u weer meer zin in uw werk. Na de massage voelt u zich vitaler en gemotiveerder om weer aan het werk te gaan.

Het verlaagt stress

Een stoelmassage verlaagt stress op diverse manieren. Tijdens de massage kunt u niets doen. U kunt het dan ook zien als een verplichte pauze, waarin u even een momentje heeft om tot uzelf te komen. Daarmee is de massage al stressverlagend.

Daarnaast zorgen de aanrakingen van de masseur ervoor dat u lichaam endorfine produceert, oftewel het gelukshormoon. Endorfine remt de aanmaak van het stresshormoon, waardoor stress wordt verminderd.

Het verlaagt het ziekteverzuim

Een stoelmassage verlaagt niet alleen de geestelijke stress, maar ook de lichamelijke. Als iemand stress ervaart, heeft dit ook invloed op zijn of haar gezondheid. Het afweersysteem is dan vermindert, waardoor een persoon sneller ziek is. Een massage verlaagt de lichamelijke stress, omdat het de bloedbaan verwijdt en de bloeddoorstroom verhoogt. Hierdoor verdwijnen de afvalstoffen sneller uit het lichaam en komt er al snel meer zuurstof in de weefsels. Dit leidt weer tot een beter afweersysteem en minder stress. En een betere weerstand betekent ook weer minder ziekte. Een stoelmassage verlaagt dan ook het ziekteverzuim onder werknemers.

Interesse in een ontspannende stoelmassage?

Heeft u interesse in een ontspannende stoelmassage? Dan boekt u deze bij Evenses. Met een stoelmassage geeft u uw werknemers een ontspannen verrassing. Daarnaast is de massage niet alleen een fijn ontspanningsmoment voor op kantoor. Het is ook een mooie toevoeging op een evenement, zoals een bedrijfsfeest, beurs of productpresentatie. Als u een stoelmassage boekt, dan is dit inclusief een ergonomische massagestoel, een massage en een professionele masseur.

Een massage duurt ongeveer 25 minuten, maar dit kan ook langer. Hoe lang een massage precies duurt, hangt weer af van uw wensen en voorkeuren. Natuurlijk denken wij hierin graag met u mee. Een groot voordeel van een stoelmassage is dat het weinig ruimte inneemt. Ook als u een bijeenkomst organiseert op een kleinere locatie is er ruimte voor de massagestoel.

Evenses werkt met professionele masseurs

Evenses beschikt over een landelijk netwerk van professionele masseurs. Dit betekent dat wij overal een goede stoelmassage voor u kunnen verzorgen. De professionele masseurs beschikken over tal van massagetechnieken. Ze weten dus precies wat iemand voor soort massage nodig heeft. Natuurlijk worden de massages enkel uitgevoerd op een ergonomische massagestoel.

Een stoelmassage voor tal van gelegenheden

Onze masseurs zijn beschikbaar voor tal van gelegenheden. Bovendien is het mogelijk dat ze zich aanpassen aan de gelegenheid. Organiseert u bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een productpresentatie? Dan zorgen wij ervoor dat ze kleding dragen met uw bedrijfslogo erop. Houdt u een themafeest? Dan komen ze in de sfeer van uw feest. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat ze Aziatische kleding dragen als u een feest organiseert met een Oosters thema.

Grote publiekstrekker

Een massagestoel is een grote publiekstrekker bij uw event of uw productpresentatie. De kans is groot dat bezoekers veel langer bij uw stand blijven staan of op uw event blijven. Bovendien zorgt de stoelmassage voor een goede herinnering aan uw event of productpresentatie. De massage zorgt bij veel gasten voor een positieve associatie met uw bedrijf, merk, dienst of product. Een stoelmassage van Evenses is landelijk inzetbaar in heel Nederland en België.

Massagestoel inzetten op uw event?

Wilt u een massagestoel huren voor uw kantoor? Of wilt u deze inzetten op een event? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze eventmanagers vertellen u graag meer over het huren van een stoelmassage op locatie. Bovendien voorzien zij u graag van een advies op maat als u een evenement, bedrijfsfeest of productpresentatie wilt organiseren.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar