Tips voor een onvergetelijk oud-en-nieuwfeest

Tips voor een onvergetelijk oud-en-nieuwfeest.jpeg

Oud-en-nieuwfeest organiseren

Oud en nieuw komt er weer aan. Ben jij dit jaar de organisator van het feest? Dan wil je er natuurlijk een knallend oud-en-nieuwfeest van maken waar je gasten nog lang over praten. Met deze tips wordt jouw oudjaarsfeest onvergetelijk en origineel.

Prachtig gestylde champagnetoren

Bij een goed oud-en-nieuwfeest hoort champagne en andere alcoholische drankjes. Natuurlijk wil je de drank wel in stijl presenteren. Dit kan met een prachtig gestylde champagnetoren. Deze indrukwekkende toren is een ware eyecatcher. Onze champagnetoren bestaat standaard uit 100 glazen prosecco en is uit te breiden naar maar liefst 2000 glazen! Hierdoor is dit object inzet op vrijwel iedere locatie. Het maakt dus niet uit of je je nieuwjaarsfeest in een buurthuis of zaal organiseert. Dankzij de LED-verlichting en de vele decoratiemogelijkheden voegt een champagnetoren nóg meer sfeer toe aan jouw oud-en-nieuwfeest. Je hoeft niet bang te zijn dat de toren snel omvalt. Het object is stevig gebouwd en staat zeer stabiel.

Champagnemeisjes of PR-Girls

Naast een champagnetoren kun je je gasten ook persoonlijk trakteren op een glas champagne. Met onze champagnemeisjes wordt elke gast bij binnenkomst hartelijk verwelkomd met een heerlijk glaasje bubbels. Het nieuwjaarsfeest kan dan direct beginnen voor de gasten. Ons team bestaat uit professionele en ervaren hostesses. Ze kunnen meerdere taken op zich nemen. Zo kun je ze ook inzetten als PR-girl, waarbij ze de mooiste dienbladjurken dragen. De hostesses lopen rond op het feest en voorzien je gasten van de lekkerste drankjes of hapjes. Je kiest zelf wat er op het dienblad wordt geserveerd.

Cocktailbar

Wil je het helemaal origineel aanpakken? Verras je gasten dan met kleurrijke, exotische cocktails die in de mobiele cocktailbar geshaked worden. Het is mogelijk om de cocktailbar te personaliseren door je logo te plaatsen op de bar, de cocktailbar en de bedrijfskleding van de cocktailshakers. Of voorzie de bar van sfeervolle LED-verlichting.

DJ of DJ VJ show

Geen zin om zelf voor de muziek te zorgen? Boek een allround DJ die zorgt voor swingende beats. Je hoeft dan zelf geen playlist meer samen te stellen, maar kunt je volledig richten op andere dingen die je nog voor je nieuwjaarsfeest moet regelen. Als je een DJ boekt bij Evenses dan ben je er zeker van dat de geluidskwaliteit perfect is. Onze DJ’s zijn van alle markten thuis en draaien diverse soorten muziek. Bovendien is het altijd mogelijk om verzoeknummers aan te vragen. De DJ’s zijn zeer ervaren en voelen de sfeer in de zaal perfect aan. Ze spelen in op de gasten en zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer op komt. Het is helemaal leuk om verschillende projecties op de muur te laten schijnen. Dit kan door de DJ show uit te breiden met een prachtig wit LED sterrendoek. Met deze stijlvolle sfeermaker maak je jouw oud-en-nieuwfeest spectaculair.

Bekende DJ huren

Ben je van plan om echt groots uit te pakken? Dan is het een optie om een bekende DJ te huren. Evenses biedt je een uitgebreide selectie van de beste nationale en internationale DJ’s, zoals Fedde Le Grand, Childsplay, The Partysquad, Roog, Don Diablo, Fajah Lourens, Sidney Samson en Tony Star. Aangezien deze bekende DJ’s druk bezet zijn, raden wij je aan om ruim op tijd een DJ te boeken. Liever een band? Liever een band op je oud-en-nieuwfeest? Een coverband, zoals partyband ‘Party Collective’ zet de hele zaal op zijn kop. De band speelt de meest swingende hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90 en van nu. Alle nummers worden live gespeeld. Party Collective bestaat uit 5 stoere mannen en 1 sexy dame. Samen maken ze van jouw oud-en-nieuwfeest een avond om nooit te vergeten. De energie die ze meenemen werkt aanstekelijk op al je gasten. Deze partyband staat garant voor een spetterend feest.

Liever een band?

Liever een band op je oud-en-nieuwfeest? Een coverband, zoals partyband ‘Party Collective’ zet de hele zaal op zijn kop. De band speelt de meest swingende hits uit de jaren 60, 70, 80 en 90 en van nu. Alle nummers worden live gespeeld. Party Collective bestaat uit 5 stoere mannen en 1 sexy dame. Samen maken ze van jouw oud-en-nieuwfeest een avond om nooit te vergeten. De energie die ze meenemen werkt aanstekelijk op al je gasten. Deze partyband staat garant voor een spetterend feest.

Vergeet de sterrenregen niet

Het maakt niet uit of je nu 10, 25 of 45 jaar oud bent; iedereen houdt van sterrenregen. Sterretjes doen het goed op ieder oud en nieuw feest. Sla dus een flinke lading van dit knetterwerk in en deel het rond middernacht uit aan je gasten.

Denk aan de decoratie

Laat de feestlocatie shinen en pak uit met veel glitter, glamour, ballonnen en confetti. Hiermee komen je gasten helemaal in de feestsfeer. Online vind je heel veel inspiratie. Kom je er niet uit? Onze party manager beschikt over tal van contacten en kan er dan ook voor zorgen dat jouw feestlocatie de juiste partylook krijgt. Natuurlijk is dit helemaal in de sfeer van oud en nieuw.

Hippe polaroids

Wist je dat polaroids weer helemaal hip zijn? Deze foto’s zijn terug van weggeweest. Bij Evenses kun je een polaroid fotograaf huren die met de camera rondloopt op jouw feest. Hiermee trakteert ze al je gasten op een leuke herinnering van je oudjaarsfeest. De foto’s kunnen in diverse formaten worden afgedrukt en digitaal worden nagestuurd. Of laat je gasten plaatsnemen in een LED fotohokje. Nadat ze op de knop hebben gedrukt, worden er 4 foto’s gemaakt. De foto’s worden direct afgedrukt en kunnen gelijk worden meegenomen. Hiermee geef je je gaste direct een aandenken aan je feest.

Huur een party manager

Wordt het je toch wat te veel om het oud-en-nieuwfeest helemaal zelf te organiseren? Dan biedt een Party Manager de oplossing. Hiermee ontsnap je aan de druk van het organiseren van het feest. Het plannen en organiseren is een zeer stressvolle bezigheid die veel tijd in beslag neemt. Door een Party Manager in te zetten, hoef jij je nergens meer druk over te maken en wordt het hele oudjaarsfeest voor jou georganiseerd. Dit is vooral erg fijn als je een (redelijk) groot feest organiseert. Onze party manager heeft jarenlang ervaring met het organiseren van feesten. In samenspraak met jou gaat de party manager op zoek naar het juiste entertainment en alle benodigdheden voor jouw feest. Alles wordt dan voor je geregeld. Hierbij kan je denken aan de muziek, entertainment, licht en geluid, de catering en de fotograaf. De Party Manager regelt alles tot in de puntjes en jouw feest wordt gegarandeerd een succes!Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar