Cocktailbar

Cocktailbar huren voor uw feest, of bedrijfsfeest. Lekkere drank is een belangrijk ingrediënt voor uw huwelijk, verjaardag of receptie. Evenses biedt een selectie van mobiele cocktailbars die u kunt inhuren. Deze bar service is mogelijk in verschillende soorten en maten, op iedere locatie.Cocktailbar amsterdam, cocktailbar rotterdam of cocktailbar groningen, alles is mogelijk.  Lees meer...

 

 

Een feest met cocktails is een echt feestnummer. Het is altijd leuk om uw feest op te pimpen door middel van een stijlvolle cocktail catering. Entertainmentbureau Evenses biedt naast cocktailbars ook cocktailbar workshops, champagnetorens en zelfs koffiebars. 

 

Voor de cocktailbar bieden wij maatwerk aan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de bar te personaliseren door uw logo te plaatsen op de bar, de cocktailkaart en de bedrijfskleding van onze cocktailshakers.  Een andere mogelijkheid is om de bar te voorzien van LED-verlichting. Ook kan de bar naar eigen thema ingericht worden. Een leuke optie is om “flairtenders” in te huren. Flairtenders zijn goochelaars achter de bar die o.a. jongleren met flessen.

 

 

Cocktailbar huren voor uw bruiloft, feest of evenement

 

Wanneer u de cocktailbar huurt, dan komt de bar standaard met het volgende pakket:

Pakket huren cocktailbar voor vier uur:
- Cocktail decoratie van verse producten
- Cocktailkaarten
- Glaswerk
- Benodigde apparatuur
- Ervaren barpersoneel met gepaste kleding
- Op- en afbouw
- Cocktails
- Transportkosten

 

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, zo kunnen we specifiek de prijs voor uw feest berekenen. Of neem contact met ons op voor meer informatie over het inhuren van een cocktailbar. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Eventuele bar service mogelijkheden zijn hieronder te vinden.
Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig
  • Binnen 12 uur reactie
  • Geheel vrijblijvend