< Terug naar overzicht

IJS-bar

I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream
vanaf: 
450,-
5

Referenties

"Lekker ijs, wij hadden van tevoren smaken samengesteld, keuze genoeg dus! En als het zonnetje meewerkt, kan het niet meer stuk (dat geluk hadden wij op onze bruiloft). Dankjewel Evenses voor deze unieke ervaring. "
Petra en Sam van Hoeven
5
"Een leuke ervaring en eens anders ijs dan wat ze overal al hebben (verpakt of klassiek schepijs). Alle ingrediënten zien er vers uit en dat proef je ook terug. Ze geven zelfs tips van wat allemaal wel en niet bij elkaar smaakt! Top "
Lieke Daniels
5
"Heerlijk ijs. Ik had witte chocolade koekjes en melkchocolade biscuit met pindakaas en karamelsaus was erg lekker. Voor onze gasten hadden wij verschillende ingrediënten samengesteld. Het ijs zag er trouwens erg leuk uit! "
John en Koen
5

IJS-bar

De IJS-bar is de eye-catcher voor ieder evenement. Geniet van deze plezierige en unieke ervaring. Het ijs wordt voor uw ogen gerolt. Met een heerlijke recepten wordt u terug gebracht naar de basis van desserts. Pure ingrediënten, zonder de vele onnodige toevoegingen. De ijsbasis en de gekozen verse ingrediënten ondergaan een snelle en verfijnde mengprocedure door het gebruik van ijsspatels op de vriesplaat. De ingrediënten gecombineerd met dit proces resulteren in een gladder, romiger en rijkere afwerking dan traditioneel ijs. De ice cream roll is hierdoor de ultieme ervaring. De liefde die in het zogenoemde  fried-ice zit, is waar het allemaal om draait. Dit is een moment van luxe wat wij u graag serveren. 

 

Boek nu deze unieke beleving voor uw evenement!

 

De bereiding gaat als volgt. Men giet een melkbasis op een ijskoude plaat van -30° C, en in een proces van ongeveer een minuut kan men hier prachtige rolletjes ijs van maken. In dit proces kunnen allerlei producten toegevoegd worden, om het lekkerder, of nog gezonder te maken. (e.g.chocolade, aardbeien, stukkjes koek, kiwi, en nog veeel meer!)  U kunt verschillende soorten smaken kiezen, zoals Lovely strawberry, Heavenly banana peanut butter & Chocolade, Lemon cake, Caramel, Tropische paradiijs, Ccholade chip cookies uiteraard is het ook mogelijk om zelf een samenstelling te maken. De kwaliteit en beleving maakt het een goede toevoeging voor uw evenement. 

 

Wilt u een de IJS-bar boeken voor uw bedrijfsfeest, jubileum, evenement of verjaardag? Via Evenses kunt u uw IJS-bar huren voor uw festival en feest! Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan zeven dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze foodtruck

fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. 895,-Lees meer
wedding nanny huren bruiloft

The Wedding Nanny

The Wedding Nanny

Een zorgeloze dag tijdens uw bruiloft en plezier voor alle kids met onze gescreende oppassers245,-Lees meer
pianist boeken ceremonie 0

The Piano Man

Instrumentaal, Pianist

The Piano Man

Instrumentaal, PianistEen professionele allround pianist, die ieder bestaand lied speelt. 495,-Lees meer