IJS-bar

41 keer aangevraagd

I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream

5 uit 5 sterren
€ 450 - € 1125
Ijs-Foodtruck | Evenses.png
HWuNEiKs
Boek IJS-foodtruck | Evenses.png
TqgevbCMDY
bvtfuwRv ZI
ijsbar huren
ijsbar 1.jpeg
ijs bar 2.jpeg
Ijs-Foodtruck | Evenses.png
Controleer nu de beschikbaarheid van IJS-bar
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

De IJS-bar is de eye-catcher voor ieder evenement. Geniet van deze plezierige en unieke ervaring. Het ijs wordt voor uw ogen gerolt. Met een heerlijke recepten wordt u terug gebracht naar de basis van desserts. Pure ingrediënten, zonder de vele onnodige toevoegingen. De ijsbasis en de gekozen verse ingrediënten ondergaan een snelle en verfijnde mengprocedure door het gebruik van ijsspatels op de vriesplaat. De ingrediënten gecombineerd met dit proces resulteren in een gladder, romiger en rijkere afwerking dan traditioneel ijs. De ice cream roll is hierdoor de ultieme ervaring. De liefde die in het zogenoemde  fried-ice zit, is waar het allemaal om draait. Dit is een moment van luxe wat wij u graag serveren.

Boek nu deze unieke beleving voor uw evenement!

De bereiding gaat als volgt. Men giet een melkbasis op een ijskoude plaat van -30° C, en in een proces van ongeveer een minuut kan men hier prachtige rolletjes ijs van maken. In dit proces kunnen allerlei producten toegevoegd worden, om het lekkerder, of nog gezonder te maken. (e.g.chocolade, aardbeien, stukkjes koek, kiwi, en nog veeel meer!)  U kunt verschillende soorten smaken kiezen, zoals Lovely strawberry, Heavenly banana peanut butter & Chocolade, Lemon cake, Caramel, Tropische paradiijs, Ccholade chip cookies uiteraard is het ook mogelijk om zelf een samenstelling te maken. De kwaliteit en beleving maakt het een goede toevoeging voor uw evenement.

Wilt u een de IJS-bar boeken voor uw bedrijfsfeest, jubileum, evenement of verjaardag? Via Evenses kunt u uw IJS-bar huren voor uw festival en feest! Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan zeven dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

5 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Petra en Sam van Hoeven
5 uit 5 sterren
Lekker ijs, wij hadden van tevoren smaken samengesteld, keuze genoeg dus! En als het zonnetje meewerkt, kan het niet meer stuk (dat geluk hadden wij op onze bruiloft). Dankjewel Evenses voor deze unieke ervaring.
Lieke Daniels
5 uit 5 sterren
Een leuke ervaring en eens anders ijs dan wat ze overal al hebben (verpakt of klassiek schepijs). Alle ingrediënten zien er vers uit en dat proef je ook terug. Ze geven zelfs tips van wat allemaal wel en niet bij elkaar smaakt! Top
John en Koen
5 uit 5 sterren
Heerlijk ijs. Ik had witte chocolade koekjes en melkchocolade biscuit met pindakaas en karamelsaus was erg lekker. Voor onze gasten hadden wij verschillende ingrediënten samengesteld. Het ijs zag er trouwens erg leuk uit!
Birgitte Bloemen
5 uit 5 sterren
Wij hadden een extern feest bij ons in het hotel. elk jaar doen we een eye cather met het dessert en deze keer was het dit. Super gedaan alleen maar positieve reacties gehad hoe leuk het was etc. Hartelijk bedankt!

Vergelijkbare acts

Frietkraam

Frietkraam

3 Beoordelingen

Een duurzaam zakje friet? Verras uw gasten met een frietkraam!

€ 495 - € 1240
Foodtrucks

Foodtrucks

Diverse foodtrucks met allerlei heerlijke consumpties.

€ 695 - € 1530
Poffertjeskraam

Poffertjeskraam

3 Beoordelingen

Uw gasten laten genieten van vers gebakken poffertjes?

€ 495 - € 1240
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.