< Terug naar overzicht

Pirate Jack

Pirate Jack maakt van uw gelegenheid een onvergetelijke en beruchte avond!
vanaf: 
245,-
4

Referenties

"Onwijs leuke entertainer! Heeft de kinderen super erg vermaakt en een 'echte' piraat uitgehangen."
Sem de Wit
4
"Zeker een aanrader! Op humoristische wijze heeft hij de jonge kinderen op een verjaardag vermaakt!"
Nienke Waaiers
5

Pirate Jack

Pirate Jack is een van de meest gevreesde piraten in het Caribische gebied. In tegenstelling tot de meeste piraten heeft Captain Teague een ongebruikelijke, voor vriend en vijand echter zeer herkenbare kledingstijl. Een lange, met goud borduurwerk afgezette donkerrode velours overjas, een met brokaat afgezet lang vest, een grote hoed met fazantenveren, een ongebruikelijk, waarschijnlijk Frans zwaard en maar een Flintlock. Ondanks zijn leeftijd een hoofd met dreads, versierd met zilver en edelstenen, evenals zijn gevlochten baard.

 

Doorgaans verschijnt Captain Teague als verrassing, heeft veel ervaring als roleplayer met kinderen en volwassenen. Met deze achtergrond wandelt hij rond, is altijd in voor een fotomoment en soms voor inkomsten genererende activiteiten.  

 

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Uw gasten zullen binnen no-time een glimlach op hun gezicht hebben door de onverwachte en humoristische wendingen die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

 

Wilt u Pirate Jack boeken voor uw festival, evenement of feest? Deze act is bij Evenses te huren voor diverse gelegenheden waaronder uw verjaardag of bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

 

 

 

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
Typetje huren bedrijfsfeest receptie

Dronken Non

Typetje

Dronken Non

TypetjeEen non met een alcoholprobleem, dat kan nooit goed gaan! 295,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
lakei inhuren familiefeest

Lakei Louie

Typetje

Lakei Louie

TypetjeDeze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen.245,-Lees meer