Pirate Jack is een van de meest gevreesde piraten in het Caribische gebied. In tegenstelling tot de meeste piraten heeft dit typetje een ongebruikelijke, voor vriend en vijand echter zeer herkenbare kledingstijl. Een lange, met goud borduurwerk afgezette donkerrode velours overjas, een met brokaat afgezet lang vest, een grote hoed met fazantenveren, een ongebruikelijk, waarschijnlijk Frans zwaard en maar een Flintlock. Ondanks zijn leeftijd een hoofd met dreads, versierd met zilver en edelstenen, evenals zijn gevlochten baard.

 

Doorgaans verschijnt het typetje als verrassing, heeft veel ervaring als roleplayer met kinderen en volwassenen. Met deze achtergrond wandelt hij rond, is altijd in voor een fotomoment en soms voor inkomsten genererende activiteiten.  

 

Het typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Uw gasten zullen binnen no-time een glimlach op hun gezicht hebben door de onverwachte en humoristische wendingen die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

 

Wilt u Pirate Jack boeken voor uw festival, evenement of feest? Deze act is bij Evenses te huren voor diverse gelegenheden waaronder uw verjaardag of bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.