Postmen boeken

Postmen is een Nederlandse popgroep, ze speelden van 1998 tot 2003 op veel Europese podia en kregen diverse Nederlandse muziekprijzen. De groep bestaat uit muzikaal talent Remon Statzijn (The Anonymous Mis/Postmen), zanger/rapper Micheal Parkinson (Shyrock) en drummer/DJ Gus Bear (G-Boah). De popgroep wordt in de studio en live nog aangevuld met livemuzikanten.

Dankzij het album 'Documents' werd Postmen bekend bij het Nederlandse publiek. Tegenwoordig wordt het album Documents nog steeds verkocht, het is dan ook niet vreemd dat het album de gouden status heeft bereikt. In 2003 besloten de leden hun eigen weg te gaan. Remon gaat verder onder de naam Postmen. Shyrock gaat ook door met verschillende projecten onder de naam Maikal in 2010. In maart 2012 besluiten Postmen en Maikal X hun krachten te bundelen als Postmen, dit keer aangevuld door Alyssa Stotstijn. Dit zorgde voor de terugkeer van Postmen.

Boekingen Postmen

Wilt u Postmen boeken voor uw feest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Postmen.