Bent u voor uw evenement op zoek naar een enthousiaste presentator die het publiek makkelijk mee krijgt? Dan is presentator Daan de persoon voor uw gelegenheid. Daan heeft veel ervaring met radio en televisie en levert een professionele presentatie die is afgestemd op de opdracht.

Daan is al sinds hij elf jaar is bezig met maken van radio en heeft in de daaropvolgende jaren radio gemaakt bij diverse internetradiostations. Hierna is heeft hij radio gemaakt voor het lokale radiostation RTV Maas en Mergelland en is later overgestapt naar de regionale omroep RTV Parkstad. Op dit moment doet hij XM The Talent station, de radio opleiding van Talpa media. Hiernaast heeft hij ook verschillende voice overs ingesproken.

Naast presentator is Daan ook bij ons te boeken als MC. Hij tilt dan de sfeer van uw evenement naar een ongekend niveau en weet elk feestje op gang te krijgen.

Zou u graag presentator Daan willen boeken voor uw festival, bedrijfsevenement of congres of heeft u nog vragen? Neem dan eens contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met uw vragen!