Studentenfeest organiseren? Geef een themafeest

studentenfeest

Wil jij ook dit jaar weer een studentenfeest organiseren samen met je studentenvereniging? Dan wil je natuurlijk dat dit het vetste feest van het jaar wordt. Waarschijnlijk ben je al weken bezig met het bedenken van een thema, het ontwerpen van flyers en posters en het zoeken van een locatie. Iets dat nog best veel tijd en stress oplevert. Vooral omdat je intussen ook nog moet studeren en met je neus in de boeken zit.

Als je studeert is het soms heerlijk om even helemaal los te gaan en lekker te feesten. Een studentenfeest is dan ook hét feest van het jaar. Alleen hoe organiseer je ook dit jaar weer een tof studentenfeest waar iedereen nog lang over praat? Wij geven je wat ideeën.

Thema’s voor jouw studentenfeest

Een studentenfeest vraagt eigenlijk om een thema. Er zijn heel veel thema’s die perfect passen bij een studentenfeest, zoals een Oktoberfest, een Après-ski party, een Goed Fout feest of een Hippieparty.

Oktoberfest: een waar bierfestival

Een studentenfeest met als thema Oktoberfest is een waar bierfestival. Tijdens dit feest komen de beste Duitse schlagerhits voorbij die een hoog meezinggehalte hebben. Dit leidt ongetwijfeld tot een volle dansvloer en veel meezingen. Het Oktoberfest is een avondvullend programma met vier uur lang non-stop entertainment en een interactieve muziekquiz. Welke student is dé muziekkenner? Het muziekspektakel wordt verzorgd door een allround entertainer en een DJ.

Après-ski party: waan je in een echte après-skihut

Tijdens een Après-ski party gaat iedereen lekker uit zijn dak. Het is een succesvolle show waarbij je je waant in het Oostenrijkse of Zwitserse après-skihut. Het voelt alsof je net zelf uit je ski’s bent gestapt en direct gaat feesten. Alle bekende hits komen langs, zoals het bekende Fliegerlied en Anton aus Tirol. Natuurlijk worden er op het feest ook glühwein en snaps geserveerd. De feestlocatie wordt omgetoverd tot een geweldig ski-decor. Het après-ski feest wordt gepresenteerd door een zanger-entertainer en een DJ.

Goed Fout feest met de leukste foute nummers

Zin in een feest waarbij iedereen mee kan zingen? Organiseer dan een Goed Fout feest. Tijdens deze Foute Party laat een live artiest de leukste nummers voorbijkomen. Deze zingt hij onder begeleiding van een allround DJ. Alle foute, maar stiekem ook hele leuke, hitjes komen voorbij. Zo hoor je de Rainbow in the sky van DJ Paul Elstak, Captain Jack, Have You Ever Been Mellow van the Party Animals, Barbie Girl van Aqua en natuurlijk de hits van Charly Lownoise & Mental Theo. Het is een spetterde feestavond waarbij iedereen op de meest foute hits staat te swingen en mee te zingen.

Ga los op een Hippie Party

Op een Hippie Party gaat iedereen geheid los. Het flowerpower thema is zeer geschikt voor jouw studentenfeest. Tijdens de Hippie Party hoor je de beste flowerpower hits van toen en nu, van the Flowerpot Men tot aan de Vengaboys. Op het feest zijn een allround zanger entertainer en een DJ aanwezig die ook verzoeknummer draait. De locatie wordt omgetoverd tot een ware hippieclub. Laat iedereen een flowerpower outfit aantrekken en geniet van de vrolijke hippie hits.

Nog op zoek naar een DJ?

Heb je al een thema bedacht voor het studentenfeest? En is de locatie al geregeld? Maar ben je nog op zoek naar DJ? Ook dan ben je bij Evenses op de juiste plek. Wij hebben een ruim aanbod van bekende en minder bekende DJ’s. Een van onze DJ’s zorgt ervoor dat al jouw studiegenoten dansend en feestend op de dansvloer staan. Afhankelijk van het thema kun je kiezen voor een allround DJ, disco DJ, house DJ of nineties DJ. Wil je nog iets extra’s? Boek dan een DJ met muzikant. Dit zorgt voor een bijzondere toevoeging aan je studentenfeest.

studentenfeest, studentenfeest, studentenfeesten.jpg

Liever een echte band op jouw studentenfeest?

Wil je liever een echte band op het studentenfeest? Dan kan dit geregeld worden. Evenses heeft een groot bestand van bands in diverse muziekgenres. Een feestband op je studentenfeest zorgt voor een onvergetelijke avond. Wij geven je alvast een lijstje met bands die perfect zijn voor jouw studentenfeest:

  • Party Collective
  • The Party Mix band
  • Spice Up the 90s
  • Cheerz!

Party Collective

De Party Collective is dé band voor jouw studentenfeest. Deze energieke coverband zet de party helemaal op zijn kop. De Party Collective speelt de hits van toen en nu en iedereen gaat uit zijn dak. De band bestaat uit vijf mannen en een sexy dame. De bandleden spelen alle muzieknummers live. Het is dan ook een coverband op hoog niveau. Het repertoire van De Party Collective is zeer breed, de performance is energiek en de band is ook nog een zeer betaalbaar.

The Party Mix Band

Wil je een DJ en band op je studentenfeest? Zoek dan niet verder. The Party Mix Band heeft het allemaal. Dit is de ultieme mix van een DJ, zangeres en liveband. Het is dus alles op één avond. The Party Mix Band is dé party coverband. Met hun geweldige muziekkunsten zet de band de zaal op stelten en dat doen de bandleden met heel veel passie en energie. Alle bekende hits komen voorbij, van Clap Your Hands van Sia tot aan Locked Out of Heaven van Bruno Mars. Lekkere dansbare hits dus die iedereen kent en kan meezingen.

Spice Up The 90’s!

Spice Up the 90’s laat je dansen en zingen op de beste en leukste guilty pleasures uit de jaren 90. Deze energieke coverband speelt de bekendste en grootste hits uit de nineties. Van Nederlandstalige songs tot de grootste internationale hits. En hier maken de zes bandleden een hele show van met meerstemmige vocalen en unieke soundeffecten. Dit is een perfecte keuze voor een studentenfeest.

Cheerz!

De allround partyband Cheerz! heeft al op diverse studentenfeesten opgetreden. Deze enthousiaste band verzorgt een geweldig optreden en weet de zaal goed mee te krijgen. Het repertoire is heel breed en tijdens een show gooien de bandleden diverse muziekstijlen in de strijd. Zo komen pop, funk, disco, rock en Nederlandstalig voorbij. De band haalt alles uit de kast om jouw studiegenoten een topavond te bezorgen. Met Cheerz! wordt jouw studentenfeest dan ook een echt topfeest!Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar