Studentenfeest

Studentenfeest organiseren? Je bent pas geleden begonnen aan een nieuwe studie en je gaat nu al om in de boeken. Je heb echt even de behoefte om als student flink wat stoom af te blazen. Dat komt goed uit, want de studentenvereniging wilt binnenkort een studentenfeest organiseren! Echter willen zij het net even wat spectaculairder en feestelijker aanpakken dan alle andere keren. Daar komt natuurlijk van alles bij kijken. Het ene jaar organiseren jullie een cool themafeest of een teambuildingsuitje. Het andere jaar komen alle leden in oktoberfest-outfit, dan weer in gala-outfit of anders wel in foute party kledij. Naast het verzamelen van goede feest ideeën, is een geschikte locatie voor jullie studentenevent ook heel belangrijk. Jullie willen niet aan de buren hoeven denken qua geluid en zodoende geluidsoverlast voorkomen. Bovendien moet er gedacht worden aan genoeg ruimte op de locatie om lekker te kunnen dansen.  Lees meer

Onze topaanbevelingen

Studentenfeest organiseren? Bekijk hieronder de opties die wij hebben voor het organiseren van een studentenfeest.

 

 

De muzikale invulling van je studentenfeest

 

Veel studentenverenigingen hebben een locatie, waar zij wekelijks samenkomen voor een borrelof gewoon voor ontspanning. Soms wordt er een externe locatie geboekt, als er, bijvoorbeeld een jaarlijks samenkomen is, voor alle leden. Evenses wordt veel gevraagd voor de muzikale omlijsting van zulke studentenevenementen. Naast het verzinnen van een themaen het uitzoeken van een locatie, is muziek een van de belangrijkste elementen om de studentenavond te laten slagen. Evenses regelt voor jouw studentenfeest alles wat nodig is, , DJ, een bekende DJ of zelfs , indien dit nodig is! Een band kan uit verschillende formaties bestaan, en kan de hits goed coveren. Een live band geeft altijd veel sfeer en interactie met het publiek. Met een DJ kan je nog de hele nacht door gaan! De DJ kan goed inspelen op de wensen van het publiek en zich goed aanpassen op de sfeer. Ook kunt u er nog voor kiezen om een extra muzikale dimensie te crëeren met een combi van een DJ met een saxofonist, DJ met violist dan wel een andere mix van een DJ met een muzikant.

 

Extra vermaak op de locatie

 

Om de avond extra spectaculair te laten verlopen, zou je een verlichte dansvloer kunnen huren, die voor extra sfeer kan zorgen. Daarnaast heeft Evenses fotohokjesom de mooiste herinneringen vast te kunne leggen, zodat u naderhand natuurlijk te kunt nagenieten van de hilarische beelden. Wil jij alle voorafgaande studentenfeestjes dit jaar overtreffen, neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor het organiseren van een studentenfeest!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig