Deze unieke robotshow maakt uw evenement pas écht spectaculair! De robots zijn echte eye-catchers en trekken volop de aandacht. Uw gasten kunnen met de robots op de foto en er kan bovendien met de robots gedanst worden.

De robots zijn er in verschillende soorten, namelijk:

  • De Wit of Rode LED Robot met Lcd-scherm: Deze robot heeft een Lcd-schermpje op zijn borst geplakt. Op dit scherm kan bijvoorbeeld een bedrijfslogo afgebeeld worden of een bedrijfsfilm afgespeeld worden. Wat speciaal is aan deze robot is dat hij confetti kan schieten. Dit zorgt voor een extra feestelijke sfeer. Deze robot is solo te boeken, maar ook als duo samen met de Rode of Witte LED Robot. De lengte van deze act is 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten of 2 x 30 minuten binnen 3 uur. In overleg kan er ook een korte openingsact op maat gemaakt worden, met specifieke muziek.

  • De Rode of Witte LED Robots: Deze twee robots worden vaak in combinatie geboekt, waardoor ze een echte eye-catchers zijn. Deze act kan dienen als openingsact, een korte podiumact, een ontvang act of walk - around act. De lengte van de walk around - acts zijn 1 x 30 minuten, 2 x 30 minuten of 2 x 45 minuten binnen 3 uur. De lengte van deze act is echter altijd bespreekbaar.

  • De ABC Robot: Deze robot is de grootste met een lengte van ongeveer 2,5 meter. Lange afstanden zijn wat lastig voor deze robot, maar hij trekt wel volop de aandacht. Deze robot kan dienen als openingsact, als vermaak op feesten en evenementen en voor promotie-activiteiten. De lengte van de act is 1 x 45 minuten of 2 x 30 minuten binnen 3 uur.

  • De Cyber LED Robots op stelten: Deze robots steken boven het publiek uit, waardoor ze altijd zichtbaar zijn. Het hele pak is verlicht met LED-verlichting en de robots dragen laser handschoenen. Het duo is heel geschikt voor promotie-activiteiten, feesten en festivals. De lengte van de act is 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten of 2 x 30 minuten binnen 3 uur.

  • LED Robot Team: Mocht u echt willen uitpakken, dan kunt u kiezen voor het LED Robot Team. Het team kan bestaan uit 6, 7, 9 of 10 Led Robots. De robots kunnen samen voor een spectaculaire act zorgen, waarbij ze ingedeeld worden aan de hand van uw wensen. De lengte van de act is in overleg.

  • The Terminator LED Robot: Dit is een van de allereerste robots en is inmiddels geüpgraded tot een LED Robot met LED-verlichting, laser en confetti shooter. De act is erg geschikt als openingsact, podium act of walk-around act. De lengte van de act is 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten, 2 x 30 minuten of 2 x 45 minuten.

Wilt u de Unieke Robotshow boeken voor uw evenement, festival of openingsact? Deze act is via Evenses te huren voor uw speciale gelegenheid. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op met één van onze Event Specialisten. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.