Feestband The Wow is niet zomaar een partyband

The Wow is een doorgewinterde groep van vijf professionele topmuzikanten met een frontman die weet hoe je een publiek uit z’n dak laat gaan. Op het podium staat meer dan een eeuw ervaring in de hoogste kringen van de Nederlandse funk en soul. Met deze funkband heb je alvast één probleem opgelost: jouw dansvloer staat vol!

Deze swingende band is opgericht door de zanger/entertainer van de band. Al meer dan 25 jaar maakt hij de podia in binnen- en buitenland onveilig met zijn onvermijdelijke enthousiasme en tomeloze energie. Zijn doel: mensen vermaken met commerciële muziek van absolute topklasse, voorzien van eigen grooves en arrangementen. De band is overal inzetbaar en altijd aangepast aan de sfeer van het moment. Van bruiloft tot festival en van kroeg tot bedrijfsfeest, overal is The Wow de kers op de taart. 1 ding is zeker, een avondje met deze partyband zul je niet snel vergeten. De kwaliteiten van The Wow zijn ondertussen ook over de grens opgevallen. In Spanje, Zwitserland, Griekenland, Frankrijk en Monaco kon menig aannemer aan de slag nadat deze coverband het dak er compleet vanaf speelde.

Wilt u deze echte feestband huren voor uw bruiloft, receptie, bedrijfsfeest, verjaardag of welke gelegenheid dan ook? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!