Van Skai is een act die al jarenlang met veel plezier oude tijden doet herleven met hun muziek. Hun muziek roept goede herinneringen op van vroeger. Ze zijn exclusief bij Evenses te boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement, feestival en feest, tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Enkele jaren geleden zaten zes enthousiaste muzikanten na een concert van Paul McCartney in het Gelredome, per toeval bij elkaar in de bus naar huis. Al napratend en geïnspireerd door het evenement, werd ter plekke de kiem gelegd voor Van Skai. De zes door de wol geverfde muzikanten spelen sindsdien het repertoire van de sixties en seventies waarbij zij zich niet alleen onderscheiden door hun ruime podiumervaring, maar ook door hun originele repertoirekeuze.

Iedere song heeft desondanks een hoog herkenningsgehalte en geeft het publiek waarvoor het is gekomen: “a walk through memory lane”. Alle genres komen aan bod. De nederbeat krijgt ruimschoots aandacht met nummers van bands zoals: Shocking Blue, Earth & Fire, Focus, (The) Golden Earring(s) en The Hunters. Maar ook de internationale helden van weleer komen uiteraard voorbij zoals: The Doors, Jefferson Airplane, Julie Driscoll, The Beatles en The Rolling Stones.

Naast het muzikale aspect, zorgt Van Skai ook dat er voor het publiek wat valt te zien. De kleding en verdere entourage zijn geheel in de stijl van die tijd, inclusief vloeistofprojecties en oosters tapijt.

Wilt u Van Skai boeken voor uw festival, bedrijfsfeest of concert? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijven contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.