5 redenen waarom u voor een vrouwelijke DJ gaat kiezen

DJ good vibes .jpg

Vrouwelijke Dj's kiezen

De vrouwelijke DJ’s timmeren flink aan de weg. Zowel nationaal als internationaal veroveren deze muzikale lady’s de evenementenmarkt. En dat is ook niet zo gek, want de female DJ’s staan hun mannetje achter de draaitafels. Wij geven u 5 redenen waarom ook u voor een vrouwelijke DJ gaat kiezen.

Onvergetelijk

Nederland staat bekend om de vele goede mannelijke DJ’s, zoals Quintino, Freddy Moreira, Martin Garrix en Childsplay. Dit zijn allemaal grote namen, maar wanneer u vaak een mannelijke DJ heeft zien optreden, bent u de naam van de artiest zo weer vergeten. Dat is bij een vrouwelijke DJ wel anders. Ook al zijn de lady’s hard op weg om de top te bereiken, toch is het aantal vrouwelijke DJ’s nog schaars. Het is dus best bijzonder als er op uw evenement of feest een vrouw achter de draaitafel staat. Bij het publiek maakt u hier dan ook een onvergetelijke indruk mee. Dankzij het geweldige optreden van de lady DJ zullen de gasten nog lang napraten over uw feest of event.

Charme

Met een vrouw achter de DJ-booth combineert u de muzikale flexibiliteit en de dansbare beats van een DJ met de charme van een vrouwelijke artiest. De female DJ’s van ons evenementenbureau zijn door een strenge selectieronde gegaan. Ze voldoen dan ook aan tal van criteria. Zo zijn onze vrouwelijke DJ’s professioneel, ambitieus en representatief. Bovendien hebben ze ruime ervaring met het draaien op grote feesten, evenementen, festivals, bruiloften, bedrijfsfeestjes en verjaardagen.

Heel professioneel

Ook al is het inmiddels 2018, toch is het merendeel van de DJ’s mannelijk. Kijkt u maar eens naar de affiches van feesten en festivals. Gelukkig begint daar al langzaam wat verandering in te komen. De meeste mensen kennen natuurlijk wel de bekende vrouwelijke DJ’s als ISIS, Miss Djax en Lady Aïda. En nu komen er nog meer nationale sterren bij als Lady Bee en Fajah Lourens, maar de vrouwen zijn nog steeds in de minderheid. De female DJ’s die er zijn, willen maar wat graag bewijzen dat ze minstens zo goed (of zelfs beter) zijn als hun mannelijke collega’s. De lady’s zijn dan ook heel ambitieus en professioneel. Onze vrouwelijke DJ’s bereiden iedere show heel goed voor. Dankzij hun ervaring, ambities en de professionele werkhouding wordt uw event gegarandeerd een succes.

Origineel

Een vrouw achter de draaitafel geeft een andere dimensie aan uw feest. Een optreden van een female DJ is namelijk anders dan anders. Een lady als DJ is immers uniek en ze maakt nét even wat meer indruk op het publiek dan haar mannelijke collega’s. Onze female DJ’s hebben de juiste looks en draaien de lekkerste beats. Hiermee trekken ze zeker de aandacht.

Perfecte muzikale ondersteuning

Onze ervaren en stijlvolle vrouwelijke DJ’s voelen de sfeer op een feest perfect aan. Met een female DJ op uw feest ben u dan ook verzekerd van een goede muzikale ondersteuning. De lady’s draaien onder meer op bedrijfsfeesten, studentenparty’s, bruiloften, verjaardagen, festivals en grote events.

Ook een female DJ voor uw feest?

De vrouwelijke DJ’s van Evenses zijn van alle markten thuis. Ze draaien verschillende muziekstijlen voor jong en oud, zoals pop, rock, urban, disco, dance en trance. Met een grote database aan muziektracks, kiezen zij een muziekstijl die perfect aansluit op uw feest. Een verlichte dansvloer, lichteffecten en eventuele specials effects zorgen ervoor dat de feestlocatie de perfecte sfeer uitstraalt.

Ook een female DJ boeken voor uw feest? Dan geven wij u alvast vijf ideeën.

DJ Miss Goodvibes

DJ Miss Goodvibes draait wekelijks op meerdere feesten in Nederland, België en Duitsland. Zo staat ze achter de DJ-booth op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsevenementen. Deze dame maakt van iedere gelegenheid een spectaculair feest en krijgt iedereen de dansvloer op. Ze draait diverse muziekstijlen waardoor je haar voor ieder feestje kunt boeken. Zo draait deze DJ onder meer urban, mainstream, hiphop, dancehall, house, disco, R&B en dance.

DJ Juliette

DJ Juliette is een energieke, ambitieuze en allround female DJ die graag zo veel mogelijk wilt draaien. Ze selecteert de juiste nummers voor uw feest en draait de tracks met een ongekende energie. Dankzij haar talent en haar muziekgevoel heeft ze al op tientallen feesten gedraaid. Met haar uitstraling en charisma maakt DJ Juliette uw event tot een geslaagd feest of evenement.

DJ Lize

Deze vrouwelijke allround DJ kunt u boeken voor ieder soort feest. Of het nu om een bedrijfsevenement, jubileum, verjaardag of bruiloft gaat; op ieder feest geeft DJ Lize een uniek optreden. Deze lady is gespecialiseerd in diverse muziekgenres, van pop en dance tot R&B en disco. Ze draait bekende klassiekers uit de seventies en eighties, maar ook hits van nu. Dit doet ze altijd met veel energie en enthousiasme, waardoor ze er een swingende party van maakt.

DJ J-Lynne

Zin in een event met soulhouse, deephouse, techno, discohouse of techhouse? Dan is deze female DJ een absolute aanrader. DJ J-Lynne weet precies hoe ze een feestje moet bouwen. Deze lady heeft carrière gemaakt in Nederland en is nu hard op weg om de wereld te veroveren. Zo staat ze niet alleen achter de draaitafels, maar produceert ze ook nog eens haar eigen tracks. DJ J-Lynne is al de hele wereld overgevlogen en heeft opgetreden in Bali, Berlijn, Barcelona, Doha, Ibiza, Italië, Jakarta, Yogjakarta, Surabaya, Nederland, Thailand, Singapore en Londen.

Lady Bee

Lady Bee kan draaien als geen ander! Deze dame is hét perfecte voorbeeld dat vrouwen ook kunnen DJ’en. Met haar heerlijke tunes heeft Lady Bee al heel wat events op zijn kop gezet in tientallen landen. Deze female DJ is ooit begonnen als MC, maar inmiddels uitgegroeid tot een bekende DJ van wereldklasse. Ze draait met passie en energie en hiermee krijgt ze de menigte altijd enthousiast. Zodra Lady Bee de beats inzet, blijft niemand meer stilstaan.

DJ Mary-Q

Met haar uitgebreide setlist krijgt DJ Mary-Q iedereen de dansvloer op. Deze veelzijdige en sprankelende allround DJ verzorgt een ruim aanbod van muziek. Of u nu trance, techno of hardstyle op uw event wilt of liever gaat voor top 40 hits en bekende klassiekers uit de seventies, eighties en nineties; DJ Mary-Q draait het allemaal. Zij zorgt ervoor dat uw feest of event een waar dansfeest wordt!anWat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar