Aerial Champagne act

De Aerial champagne act combineert acrobatiek, dans en een glas bubbels tot een prachtige show. Een ware eye - catcher voor op uw evenement.

De danseres is op haar 5e begonnen met balletles en sindsdien is ze niet gestopt. Na haar vooropleiding theaterdans heeft ze een HBO-opleiding tot docent dans gevolgd en behaald. Deze leerzame periode weerhield haar niet om haarzelfh door te ontwikkelen. Ze volgt regelmatig workshops in het binnen- en buitenland. Deze passie en liefde voor haar vak straalt ze ook uit en is terug te zien bij al haar shows.

De combinatie van de glinsterende kroonluchter en de sierlijke danseres zorgt ervoor dat iedereen op uw feest of evenement een spectaculaire en unieke beleving ervaart. Het is een eye - catcher op alle feesten en evenementen. De danseres laat haar sierlijke bewegingen niet alleen hoog in de kroonluchter zien, zij zal de gasten ook voorzien van een glas champagne. Het is uiteraard ook mogelijk om een ander drankje uit te laten schenken of iets anders uit te laten reiken.

EXTRA: Naast de Aerial Champagne act, verzorgt de danseres ook andere spectaculaire acts.

Wilt uw de Aerial Champagne act boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses in te huren. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvende contact met ons op. Wij staan zeven dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.