Angela Groothuizen boeken

Angela is zangeres, presentatrice, actrice, schrijfster en theatermaker. Ze is onder andere bekend van programma's als 'Voor ik het vergeet' en jurylid bij 'Holland's Got Talent' maar ook ambassadrice van Stop Aids Now! en Mama Cash. Een multitalent die te boeken is voor vele gelegenheden als bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft of ander evenement.

Boekingen van Angela Groothuizen

Al ruim 30 jaar loopt Angela Groothuizen inmiddels mee en is met recht een multitalent. Ze probeert altijd het onderste uit de kan te halen en dat houdt haar jong. En bij alles wat ze doet, hoe verschillend ook, heeft ze als motto: zichzelf blijven. Een authentiek persoon waarbij je weet wat je in huis haalt als je besluit samen te werken met Angela; als voorbereiding op een presentatie of dagvoorzitterschap gaat ze met je om de tafel zitten om door te spreken wat de wensen en verwachtingen zijn. Maar ze komt ook graag optreden als zangeres op uw event of als gespreksleider of gastvrouw; dat doet ze op geheel eigen wijze: warm, stoer en authentiek.

Angela is multi inzetbaar en te boeken als:
- Presentatrice van evenementen en gala avonden.
- Gespreksleider; bijvoorbeeld in een DWDD-achtige sessie of tijdens bedrijfsbijeenkomsten en workshopdagen; bijvoorbeeld in een ‘De Uitdaging’-achtige opzet
- Spreker, coach; over het scouten en coachen van talent bij bedrijven en hogescholen
- Zangeres (optreden met pianist/toetsenist Nico Brandsen)
- Trouwambtenaar bij huwelijken (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand).
Indien gewenst kan ze de bijeenkomst of dag afsluiten met een muzikaal optreden.

Wilt u Angela Groothuizen via Evenses boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in of neem direct contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yT2fhjASbzs&t=126s[/youtube]