Deze allround feestband brengt u een unieke samenwerking tussen band en DJ.

The Embassy staat garant voor spetterende feestavond vol entertainment. The Embassy is niet zomaar een live band, The Embassy speelt in rap tempo en hierdoor komen verschillende hitjes voorbij. Vooraf, naderhand en tussen de sets door speelt de DJ, zodoende ontstaat er een waar feest wat maar blijft doorgaan. The Embassy bestaat uit zes muzikanten die het podium elk optreden vol overgave betreden. Met een bak energie worden de mash-ups gespeeld, bijna elk genre komt aan bod; van Pop tot Rock, House, Dance en Happy Hardcore maar ook van R&B tot Rap en Funk.

Met de inmiddels befaamde mash-ups blijft het feest niet warm, maar heet! The Embassy is op bijna elk feest inzetbaar en zorgt voor een onvergetelijke avond. Na het beleven van The Embassy zal een ‘live band’ nooit meer hetzelfde zijn! The Embassy bestaat uit muzikanten geschoold aan het conservatorium en andere professionele muzikanten, welke met regelmaat het podium betreden. Deze groep biedt u een totaalpakket aan met zowel band als DJ en het combineren van deze twee is de uitdaging en de kracht. Met de beats- en mixkwaliteiten van de DJ en de jarenlange ervaring van de muzikanten, wordt er een uniek concept neergezet voor een onvergetelijk feest. De bezetting van de band bestaat uit 7 bandleden: zang, tweemaal gitaar, drums, bas, toetsen en de DJ.

Wilt u The Embassy boeken voor uw feest, diner of bruiloft? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenement en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.