Donald Scloszkie, ook wel bekend als rapper Donnie of Maradonnie scoort hit naar hit met zijn humoristische muziek. Deze artiest is een internetsensatie en een raplegende. In 2015 is Donnie begonnen met muziek maken onder de naam Young Kermit. Enkele jaren later en rapper Donnie heeft samenwerkingen op zijn naam staan met artiesten als Vjeze Fur, Willie Wartaal en Lange Frans.

Actieve Donnie

Rapper Donnie zal je misschien kennen van nummers zoals “Barry Hayze“, “De tuinslang” of “180 Linkerbaan” maar naast het maken van muziek doet Donnie ook andere dingen. Zo is hij groot fan van darter Raymond van Barneveld, waarmee hij ook het nummer “180 Linkerbaan” mee heeft gemaakt. Ook is hij zeer actief te vinden op zijn Instagram account waar hij op het moment van schrijven meer dan 350 duizend volgers op heeft.

Boekingen Donnie

Wilt u Donnie boeken voor uw festival, bedrijfsfeest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Donnie

Via Evenses Kunt u: