< Terug naar overzicht

Buddy Vedder boeken

Dance Dance Dance winnaar Buddy Vedder nu ook te boeken bij Evenses Entertainment!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Buddy is echt een fijne jonge man die zijn presentatie lekker nonchalant doet, super gedaan Buddy! Bedankt. "
Hans Leeuwen
5
"Wat een fijne jongen om je wensen mee door te nemen, hij was zelfs veel beter dan dat wij dachten!"
Ruud Blink en Sofia Blink
5
"Door Buddy hoefde wij in ieder geval geen zorgen te maken over het enthousiasme van onze gasten, ze waren helemaal weg van deze charmante jongen man.. Wij stiekem ook!"
Gaia en Willis
5

Buddy Vedder boeken

Buddy Vedder boeken 

 

Buddy Vedder de 23-jarige acteur, performer en presentator is sinds zijn rol in de wel bekende TV show GTST niet meer weg te denken in Nederland. Het begon allemaal tijdens zijn opleiding in 2014, toen produceerde hij een eigen bewerking van de musical The Wild Party, hier speelde hij zelf ook in als één van de hoofdrol spelers. In juni 2015 raakte Buddy bekend bij het grote publiek door zijn rol als Rover Dekker in GTST. Hij speelde Rover tot november 2017. Buddy ging verder als stemacteur en is nog steeds regelmatig te horen in de animatieseries Ninjago, LEGO Star Wars en Thunderbirds Are Go! In 2016 heeft buddy ook verschillende bioscoopfilms ingesproken o.a. SING, Ballerina, The Boss Babe en Bigfoot Junior. Nu is Buddy voornamelijk bekend van zijn performance bij RTL4 voor het welbekende programma Dance Dance Dance, waar hij en Robin Martens de finale wonnen. Na deze overwinning besloot Buddy het land in te gaan met een eigen show vol met dans en zang, deze tour werd Buddy On Tour genoemd. Vanaf nu is deze super ster ook bij Evenses Entertainment te boeken, onder andere als presentator wat Buddy met veel plezier doet. Bij NPO Zapp die je hoe deze ware entertainer de populaire muziekshow presenteert.

 

Boeken Buddy Vedder

Wilt u Buddy Vedder boeken voor uw feest, festival of evenement? Buddy Vedder is via Evenses te huren voor uw festival of bedrijfsfeest. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor Buddy Vedder. U kunt ons ook telefonisch bereiken mocht u nog vragen hebben over het boeken van Buddy Vedder. Wij staan 24 uur per dag 7 dagen in de week klaar voor al uw vragen over het boeken van Buddy Vedder.

Anderen bekeken ook

dre hazes jr boeken bruiloft festival

André Hazes boeken

Bekende zangers

André Hazes boeken

Bekende zangersAndré Hazes, zoon van Nederlands beste en meest bekende volkszanger zorgt voor een knalfeest!2999,-Lees meer
Roxeanne Hazes boeken

Roxeanne Hazes boeken

Bekende zangeressen

Roxeanne Hazes boeken

Bekende zangeressenDeze prachtige zangeres met een prachtige stem kunt u boeken bij Evenses!2999,-Lees meer
Tim Hofman boeken

Tim Hofman boeken

Presentator

Tim Hofman boeken

PresentatorTekstschijver, programmamaker en BNN presentator Tim Hofman boeken!2095,-Lees meer
Gwen van Poorten boeken

Gwen van Poorten boeken

Presentator

Gwen van Poorten boeken

PresentatorEnergieke, stoere, maar sympathieke Gwen van Poorten boeken voor uw evenement!2999,-Lees meer