Buddy Vedder boeken

Dance Dance Dance winnaar Buddy Vedder nu ook te boeken bij Evenses Entertainment!

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
buddy vedder boeken
MbSuCnIMI
Yzoobaf
ytffBdRw
TfdaAbdFA
buddy vedder boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Buddy Vedder
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Spreker

Buddy Vedder biografie

Buddy Vedder de 23-jarige acteur, performer en presentator is sinds zijn rol in de wel bekende TV show GTST niet meer weg te denken in Nederland. Het begon allemaal tijdens zijn opleiding in 2014, toen produceerde hij een eigen bewerking van de musical The Wild Party, hier speelde hij zelf ook in als één van de hoofdrol spelers.

Buddy Vedder doorbraak

In juni 2015 raakte Buddy Vedder bekend bij het grote publiek door zijn rol als Rover Dekker in GTST. Hij speelde Rover tot november 2017. Buddy ging verder als stemacteur en is nog steeds regelmatig te horen in de animatieseries Ninjago, LEGO Star Wars en Thunderbirds Are Go! In 2016 heeft buddy ook verschillende bioscoopfilms ingesproken o.a. SING, Ballerina, The Boss Babe en Bigfoot Junior. Nu is Buddy voornamelijk bekend van zijn performance bij RTL4 voor het welbekende programma Dance Dance Dance, waar hij en Robin Martens de finale wonnen. Na deze overwinning besloot Buddy Vedder het land in te gaan met een eigen show vol met dans en zang, deze tour werd Buddy On Tour genoemd. Vanaf nu is deze super ster ook bij Evenses Entertainment te boeken, onder andere als presentator wat Buddy met veel plezier doet. Bij NPO Zapp die je hoe deze ware entertainer de populaire muziekshow presenteert.

Buddy Vedder boeken

Wilt u Buddy Vedder boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook een Buddy Vedder boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:

Repertoire Buddy Vedder

Genres

Pop
Nederlandstalig
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Hans Leeuwen
5 uit 5 sterren
Buddy is echt een fijne jonge man die zijn presentatie lekker nonchalant doet, super gedaan Buddy! Bedankt.
Ruud Blink en Sofia Blink
5 uit 5 sterren
Wat een fijne jongen om je wensen mee door te nemen, hij was zelfs veel beter dan dat wij dachten!
Gaia en Willis
5 uit 5 sterren
Door Buddy hoefde wij in ieder geval geen zorgen te maken over het enthousiasme van onze gasten, ze waren helemaal weg van deze charmante jongen man.. Wij stiekem ook!

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.