< Terug naar overzicht

Buikdanseres

Kom in Arabische sferen met deze buikdansshow
vanaf: 
395,-
5

Referenties

"Wat een super leuke show geven ze weg! Je komt echt helemaal in de '1001 nacht' sfeer en het paste perfect bij ons thema."
Helena Verweij
5
"Ze brachten een zomerse sfeer op onze bruiloft. Leuke show! We hebben genoten."
Anna en John
4
"Ik had er nooit aan gedacht om een buikdansshow in te huren voor een feest. Ze waren op ons personeelsfeest en het was echt heel leuk. Ga het zeker aanraden aan mijn kennissen!"
Kimberly Nadort
4

Buikdanseres

De buikdanseres zorgt voor een unieke, Arabische sfeer op uw feest. U kunt onze buikdansshow huren in zowel solo als duo variant voor uw bruiloft, borrel, personeelsfeest, opening en jubileum. 

 

De buikdanseressen dompelen u onder in de magische sfeer van 1001 nacht. Zij verzorgen een professionele buikdansshow van 15 minuten waar de verschillende buikdansstijlen naar voren komen. Bovenal staat bij het buikdansen enthousiasme, fun en interactie met uw gasten centraal. Wilt u uw gasten ook in thema verwelkomen? De buikdanseressen staan klaar bij het ontvangst om de nieuwe gasten te zegenen met rozenwater en te verwelkomen met hun betoverende Alladin wonderlamp met wierook. Als duo en solo hebben de buikdanseressen o.a. opgetreden op Solar Festival, Tina Dag, Orange Babies Golf Gala, voorprogramma concert Orhan Olmez en verschillende bruiloften en 1001 nacht bedrijfsfeesten.​

 

 

Optioneel kunt u ook een slangenact bij ons boeken en wij adviseren u graag hierover. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

 

Wilt u de buikdansshow boeken voor uw feest, evenement, trouwfeest, verjaardag of beurs? U kunt een buikdanseres via Evenses inhuren voor uw studentenfeest, evenement en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Suggesties voor bij deze act

latin muziek op feestje

Brazillian Sensación

Jazz band, Latin Band

Brazillian Sensación

Jazz band, Latin BandDeze bossanova band speelt heerlijke latin muziek, u waant zich op de stranden van Brazilië!895,-Lees meer
Vuurshow boeken

Mystic Fire Art

Dansshow, Vuurshow

Mystic Fire Art

Dansshow, VuurshowDeze sensuele vuurshow is een spectaculaire en bijzondere act!745,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
Zanger gitarist boeken voor uw feest

Ingmar

Zanger

Ingmar

ZangerDeze zanger-gitarist speelt met veel charme en soul de mooiste muziek van toen en nu.295,-Lees meer