Buikdansshow

De buikdanseres zorgt voor een unieke, Arabische sfeer op uw feest. U kunt onze buikdansshow huren in zowel solo als duo variant voor uw bruiloft, borrel, personeelsfeest, opening en jubileum.

De buikdanseressen dompelen u onder in de magische sfeer van 1001 nacht. Zij verzorgen een professionele buikdansshow van 15 minuten waar de verschillende buikdansstijlen naar voren komen. Bovenal staat bij het buikdansen enthousiasme, fun en interactie met uw gasten centraal. Wilt u uw gasten ook in thema verwelkomen? De buikdanseressen staan klaar bij het ontvangst om de nieuwe gasten te zegenen met rozenwater en te verwelkomen met hun betoverende Alladin wonderlamp met wierook. Als duo en solo hebben de buikdanseressen o.a. opgetreden op Solar Festival, Tina Dag, Orange Babies Golf Gala, voorprogramma concert Orhan Olmez en verschillende bruiloften en 1001 nacht bedrijfsfeesten.​

Optioneel kunt u ook een slangenact bij ons boeken en wij adviseren u graag hierover. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wilt u de buikdansshow boeken voor uw feest, evenement, trouwfeest, verjaardag of beurs? U kunt een buikdanseres via Evenses inhuren voor uw studentenfeest, evenement en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.